Hem NyheterAI HCL Technologies blir NVIDIA-partner och lanserar AI-satsning

HCL Technologies blir NVIDIA-partner och lanserar AI-satsning

Publicerat av: Redaktionen

Det globala teknologiföretaget HCL Technologies blir medlemmar i NVIDIA Partner Network (NPN), med planer på att ta sig an nya möjligheter inom artificiell Intelligens (AI). 

HCL Technologies blir NVIDIA-partner och lanserar AI-satsning 3HCL lanserar också NEXT.ai, vilket är HCL:s AI-labb med fokus på att ytterligare utveckla sina ingenjörer och teknikarkitekter kring AI-lösningar för hårdvara och mjukvara. Därigenom kommer de att bli ännu bättre på att skapa AI-baserade lösningar för kunder i olika branscher.

HCL NEXT.ai fokuserar på ny och kommande teknologi med syfte att utveckla branschspecifika AI-lösningar åt kunder som satsar på digital transformation. Kunder och partners kan tillsammans utveckla heltäckande lösningar via labbet. NEXT.ai är utrustat med den senaste teknologin och infrastrukturen från sitt partnernätverk. Det omfattar bl. a. computer vision, prediktiv modellering, avvikelseanalyser, optimering, produktdata och datahantering.

“HCL:s NEXT.ai lab är ett utvecklingscenter för nästa generations teknologier och är en inkubator för lösningar för verksamhetsutveckling,” säger GH Rao, President – Engineering and R&D Services, HCL Technologies Ltd. “Genom att samarbeta med NVIDIA kan vi utveckla skalbara lösningar som genererar betydande värde åt våra kunder.”

Vishal Dhupar, Managing Director på NVIDIA South Asia, säger: “NVIDIA satsar på att driva AI-revolutionen över olika branscher och på ett globalt plan. Vi är glada över det arbete som HCL gör för att möjliggöra för indiska verksamheter att använda avancerade AI-lösningar som möter deras affärs- och teknologibehov.”

NEXT.ai lab drivs av två NVIDIA DGX-1 system, vilket snabbar på utvecklingen av AI-lösningar.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>