HCL Technologies utökar digitalt partnerskap med Husqvarna Group
Hem Digitala verktyg HCL Technologies (HCL) utökar digitalt partnerskap med Husqvarna Group

HCL Technologies (HCL) utökar digitalt partnerskap med Husqvarna Group

Publicerat av: Redaktionen

HCL Technologies (HCL), ett ledande globalt teknikbolag, har utökat sitt partnerskap med Husqvarna Group genom ett nytt flerårigt kontrakt för IT-tjänster.

Affären kommer påskynda Husqvarnas digitala omställning med hjälp av digitala verktyg för automatisering för en agil och kundcentrisk IT-miljö.

Husqvarna Group är en ledande global aktör inom produkter för trädgård, skog och park. Det utökade partnerskapet bygger på HCL:s existerande avtal för infrastruktur och applikationsutveckling för tjänster inom hybridmoln, den digitala arbetsplatsen samt cybersäkerhet. Tjänsterna kommer lägga grunden för en IT-lösning i värdsklass för Husqvarnas över 10 000 anställda världen över.

HCL Technologies utökar digitalt partnerskap med Husqvarna GroupPartnerskapet innefattar även ett samarbete mellan bolagen i syfte att stödja Husqvarnas utveckling och innovation inom produkt- och tjänstutveckling för kunder världen över.

Affären är en del av HCL och Husqvarnas strävan efter transformation genom samarbeten och bygger på University of Tennessees affärsmodell Vested®. Affärsmodellen kännetecknas av bland annat av tätt samarbete för att säkerställa framgångar för båda parter.

”Vi är stolta över att utveckla vårt samarbete med HCL Technologies och ta det till nästa nivå. Båda bolagen fokuserar på att skapa ett mervärde och det är en fantastisk grund för oss att stå på under vår fortsatta IT-transformation. Partnerskapet gör det möjligt för oss att erbjuda och leverera utmärkt service gentemot våra kunder och hjälper oss att rusta för framtiden”, sade Pavel Hajman, Senior Vice President of Global Information Services and CIO, Husqvarna.

”Tilliten mellan våra bolag ger oss fantastisk insyn i Husqvarnas affärer. I takt med att vårt samarbete fördjupas ökar vi också vårt stöd för att se till att bolaget når sina affärsmål. Affärsmodellen Vested är också något vi nyttjat under våra framgångar i Norden. HCL har tillsammans med Husqvarna och University of Tennessee tagit fram ett avtal som har tillit och transparens som ledord”, sade Pankaj Tagra, Corporate Vice President and Nordic/DACH Head, HCL Technologies.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>