HCL och SAP ingår globalt partnerskapsavtal
Hem Nyheter HCL Technologies i partnerskap med Google Cloud

HCL Technologies i partnerskap med Google Cloud

Publicerat av: Redaktionen

HCLTechnologies har blivit en Google Cloud Platform (GCP) Partner.

HCL Technologies i partnerskap med Google CloudGenom partnerskapet ska HCL hjälpa kunder att snabba på införandet Googles publika molnplattform och stärka sitt erbjudande kring molntjänster.

HCL arbetar även med Anthos, Google Clouds nya öppna molnplattform, och hjälper kunder att bygga och hantera hybrida moln och att modernisera applikationer med container-lösningar och arkitekturer baserade på microservices.

– Kombinationen Google Cloud Platform och HCLs managed services och teknikexpertis utgör en möjlighet för verksamheter som vill utveckla sina digitala verksamheter, säger Kalyan Kumar, CVP och CTO – IT Services, HCL Technologies. HCLs globala leveranskapacitet kring cloud-native driver förändringsarbeten och stödjer en snabb tillväxt av hybrida moln-ekosystem. Detta innebär att kunder kan skapa mer snabbrörliga och innovativa verksamheter. Partnerskapet stödjer också HCLs Mode 1-2-3-strategi, då vi utökar tillgången till våra produkter och plattformar via GCP Marketplace.

I linje med partnerskapet skapar HCL ett GCP Center of Excellence, vilket införlivas med företagets Cloud Native Labs i London, New York och Noida. HCLs Cloud Native Labs driver införande av Kubernetes och CloudFoundry-ekosystem hos kunder.  HCL ska hjälpa kunder att migrera applikationer så att de kan dra mesta möjliga nytta av GCP och erbjuda moderna tjänster som snabbar på utvecklingen av nya applikationer på GCP.

– Vi är glada över att samarbeta med HCL och att ta fördelarna med hybrid-lösningar to våra gemensamma kunder, säger Kevin Ichhpurani, Vice President, Global Ecosystem på Google Cloud. Vår teknik i kombination med HCLs räckvidd och relationer på enterprise-marknaden, deras globala leveranskapacitet och branschspecifika expertis utgör ett unikt erbjudande för kunderna i deras digitaliseringsresa.

– Google Clouds Anthos medför ett smidigt sätt att integrera och bygga hybrida molnlösningar, säger Kalyan Kumar. Med automation och operativ governance som grund, och med inbyggd säkerhet, är Anthos perfekt för utveckling av digitala lösningar.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>