Svenska chefer har dålig kunskap om artificiell intelligens
Hem NyheterAI HCL Technologies introducerar AI- och automationsbaserad testningsplattform

HCL Technologies introducerar AI- och automationsbaserad testningsplattform

Publicerat av: Redaktionen

HCL, ett ledande globalt teknologiföretag, introducerar idag HCL TURBO, en automatiserad testningsplattform baserad på artificiell intelligens, som riktar sig till kommunikationstjänsteleverantörer.

HCL Technologies introducerar AI- och automationsbaserad testningsplattform 2HCL TURBO integreras med företagens befintliga testverktyg och möjliggör intelligent testningsplanering där internetbotar använder AI och analysverktyg för att planera testscenarier och erbjuda automatisk orkestrering av tester.

– Framväxten av virtualiserade och mjukvarudefinierade nätverk har komplicerat nätverkstestning, säger GH Rao, President of Engineering and R&D Services, HCL Technologies. HCL bemöter detta skifte genom att introducera en AI-baserad och heltäckande testningsplattform som bygger på automation och som sömlöst kan integreras i befintliga testmiljöer. HCL TURBO automatiserar alla faser i testningslivscykeln – från planering och utförande till rapportering och fungerar över olika nätverk, enheter och applikationstester. Den kan drivas i molnet, on-premise eller i hybridmiljöer. Ett betaversionsprojekt hos en ledande tjänsteleverantör, gav 30 procent minskade driftskostnader tack vare återanvändning och integrering med företagets befintliga testinfrastruktur.

– I takt med att tjänsteleverantörer investerar i nya teknologier som en del i sina digitala förändringsarbeten, söker de också alltmer efter testningslösningar som kan hjälpa till att minimera riskerna vid införandet av dessa nya teknologier, säger Curtis Price, Vice President, Infrastructure Services, IDC. HCL TURBO använder AI, analysverktyg och automation för att kunna erbjuda betydande fördelar jämfört med traditionella testlösningar. TURBO erbjuder en omfattande helhetslösning för tester av nätverk, enheter och applikationer som gör det möjligt för tjänsteleverantörer att reducera riskerna vid införandet av ny teknologi, minska sina operativa utgifter och korta ner den tid det tar för nya tjänstelanseringar att komma ut på marknaden.

HCL TURBO träder in på marknaden i en tid då produkttestning, som tidigare hanterats av produkttillverkarna själva, istället har blivit tjänsteleverantörens ansvar. Till exempel, med den senaste introduktionen av mjukvarudefinierade nätverk och virtualisering av nätverksfunktioner, är tjänsteleverantörer ansvariga för tester närhelst det finns en mjukvaruuppdatering.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>