Hem Säkerhet HCL Technologies lanserar nytt cybersäkerhetscenter

HCL Technologies lanserar nytt cybersäkerhetscenter

Publicerat av: Redaktionen

Det globala teknologiföretaget HCL Technologies (HCL)lanserar ett nyttcybersäkerhetscenter CSFC (CyberSecurity Fusion Center) i Frisco, Texas, USA.

HCL Technologies lanserar nytt cybersäkerhetscenter 3Säkerhetscentret är ett steg i företagets arbete med att erbjuda kunder en heltäckande lösning för företags hela säkerhetslivscykel, från upptäckt av hot till åtgärdsinsatser. Dessutom avspeglar det nya centret HCLs engagemang för delstaten Texas och staden Frisco, som har fungerat som strategiska partners för teknologisk innovation och expansion.

Idag krävs snabb och omfattande IT-säkerhet för all teknologi, varpå det nya säkerhetscentret CSFC tillför 20 års säkerhets- och ingenjörserfarenhet, fler än 3500 certifierade analytiker och erfarenheten av att hantera över 350 kunder på Fortune 500-listan. CSFC tar ett helhetsgrepp för att bekämpa säkerhetsrisker med hjälp integrerad Cyberthreat-intelligens för snabbare upptäckt och avhjälpande av säkerhetsincidenter.

CSFC, som drivs av HCLs dynamiska ramverk för cybersäkerhet, analyserar miljontals händelser per sekund och övervakar flera IT- och OT-system som använder sig av flera Cyberthreat-intelligenskällor. Med intelligensdrivna säkerhetslösningar och tjänster som tillhandahålls på flera platser runt om i världen kompletterar CSFC HCLs högklassiga cybersäkerhetsverksamhet.

I samband med öppnandet av datacentret tillkännagavs även ett nytt samarbete mellan HCL Technologies och de Texas-baserade universiteten Collin College och University of North Texas. Som en del av partnerskapet ska HCL genomföra hackathons på skolorna, under ledning av HCL-chefer, där deltagare från de vinnande lagen kommer att erbjudas heltidsjobb och avancerad utbildning på HCL.

– Morgondagens digitala organisationer hanterar mängder känslig data och affärskritiska applikationer, säger Maninder Singh, Corporate Vice President, CyberSecurity Services vid HCL Technologies. Vårt nya cybersäkerhetscenter i Frisco är utformat för att försvara våra kunders digitala tillgångar mot säkerhetshot genom att utnyttja intelligenta, prediktiva och adaptiva system. Anläggningen är idealiskt belägen för att attrahera och samla de främsta cybersäkerhetsexperterna och betjäna våra mest krävande kunder.

– Då teknologiindustrin i Texas fortsätter att expandera är vi medvetna om att cybersäkerhet är ett viktig för tillväxten, säger Texas-guvernören Greg Abbott. HCL Technologies har en historia av att genomföra samhällsfrämjande insatser i Texas. För fyra år sedan öppnade HCL sitt globala leveranscenter i Frisco och vi är oerhört tacksamma och glada över att HCL nu ytterligare har fördjupat sitt engagemang i staten med det nya cybersäkerhetscentret.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>