HCL Technologies ansluter sig till AWS program för tjänsteleveranser
Hem NyheterMolntjänsterAWS HCL Technologies ansluter sig till AWS program för tjänsteleveranser

HCL Technologies ansluter sig till AWS program för tjänsteleveranser

Publicerat av: Redaktionen

HCL blir AWS Contact Center Intelligence-partner.

Det globala teknologiföretaget HCL Technologies, tillika Premier Consulting-partner till Amazon Web Services (AWS), har anslutit sig till AWS program för tjänsteleveranser och därmed blivit AWS Contact Center Intelligence-partner.

AWS tjänsteleveransprogram är utformat för att utvärdera AWS-partners som har en djup förståelse för AWS-tjänster, demonstrerad erfarenhet och bevisad kundframgång kring att leverera dessa tjänster till kunder. AWS Contact Center Intelligence (AWS CCI)-lösningar inbegriper viktiga områden i kontaktcentrats arbetsflöde; självbetjäning, realtidsanalyser och agentassistans, samt analyser efter samtal. Varje lösning skapas med hjälp av en specifik kombination av AWS AI-tjänster och finns tillgänglig via utvalda samarbetspartners i AWS partnernätverk.

HCL har även uppnått AWS Migration Consulting-, AWS SAP Consulting-, AWS DevOps Consulting-, AWS Mainframe Migration Consulting- och AWS Storage Consulting-kompetens, vilket gör HCL till en ekosystempartner med ett brett utbud av erbjudanden för att kunna stödja sina kunder över alla vertikaler, oavsett vilket tekniklandskap de har.

Genom att gå med i dessa två program kan HCL transformera sina kunders ekosystem av end-to-end-kontaktcenter med AWS-erbjudanden över moln-, AI-, omnikanal- och ML-teknik. HCL kan således tillgodose sina kunders transformationsbehov med såväl moln- som lokalbaserade kontaktcenter.

HCL Technologies ansluter sig till AWS program för tjänsteleveranser”Det här är en viktig milstolpe i vår strävan att bygga vidare på det ekosystem av stödmöjligheter vi har för våra kunder, som tillgodoser ett brett spektrum av krav över branscher,” säger Kalyan Kumar, Chief Technology Officer and Head, Ecosystems, HCL Technologies. ”I linje med #HCLCloudSmart-tillvägagångssättet utgör dessa dubbla program en vidareutveckling av vår stora, expansiva portfölj av innovativa molntjänster, i takt med att vi ser ett starkare skifte mot digitala, kontaktlösa tjänsteupplevelser i den pandemidrivna ekonomin.”

HCL är en betrodd ledare kring transformationsutrymme för kundupplevelser med djup expertis inom omdefiniering av kundresor, självbetjäning och agentinteraktioner. HCL skapar och tillhandahåller molnlösningar för företag på AWS, samt har även lanserat produktbaserade erbjudanden över Amazon Connect- och AWS CCI-lösningar, vilka är specifika för branschens vertikaler och hjälper till att påskynda modernisering av kundupplevelsen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>