Hem Nyheter HCL Technologies uppmärksammas med Microsoft Partner of the Year’ Award

HCL Technologies uppmärksammas med Microsoft Partner of the Year’ Award

Publicerat av: Redaktionen

Det globala teknologiföretaget HCL Technologies (HCL), har uppmärksammats med priset Proactive Customer Service 2020 Microsoft Partner of the Year Award.

HCL Technologies uppmärksammas med Microsoft Partner of the Year’ Award 3HCL vann priset i konkurrens med flera internationella Microsoft-partners för dess prestationer inom innovation och implementering av lösningar baserade på Microsofts teknologi.

“The Global Partner of the Year Award är ett erkännande av den kompetens har och de investeringar som HCL har gjort för att våra kunder ska få ut betydande värde från sina satsningar på Microsoft Dynamics 365”, säger Kalyan Kumar, Corporate Vice President och CTO for IT Services på HCL Technologies. “HCL Microsoft Ecosystem Unit, som tidigare hette HCL PowerObjects, har varit en strategisk grund för dessa initiativ och där vi arbetar tätt ihop med Microsoft för att leverera branschspecifika och horisontella lösningar för ökad snabbrörlighet, snabbhet och innovation.”

Microsoft Partner of the Year Awards uppmärksammar Microsoft-partners som har utvecklat och levererat Microsoft-lösningar under det senaste året. Priserna delas in i kategorier och vinnarna utsågs bland mer än 3300 nomineringar över 100 länder. Detta är andra året i rad som HCL har uppmärksammats med priser inom både Customer Service och Financial Services.

“Det är en ära att få utse vinnarna och finalisterna i Microsoft Partner of the Year Awards,” säger Gavriella Schuster, Corporate Vice president, One Commercial Partner, Microsoft. “Dessa partners går längre än andra och levererar lösningar som löser komplexa utmaningar som företag världen över star inför – från att kommunicera och samverka virtuellt till att hjälpa kunder att nå sin fulla potential med Azure.”

HCL är också medlem av 2020-2021 års Inner Circle för Microsoft Business Applications, en grupp som består av Microsofts mest strategiska partners inom Business Applications – Dynamics 365 och Power Platform.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>