Det globala teknologiföretaget HCL Technologies (HCL) har utsetts till ledare i Gartners Magic Quadrant inom kategorin Public Cloud IT Transformation Services. Gartner-rapporten utvärderar företag som erbjuder tjänster inom digital transformation, byggda och levererade med en infrastruktur för publika moln och plattformstjänster. HCL särskiljer sig från konkurrenterna med sitt anpassade tillvägagångssätt och breda erbjudande. Med sin djupa vertikala kunskap och möjligheten att samskapa lösningar för sina kunder inom industrisektorn har HCL hjälpt dem att uppnå digital transformation. HCLs stora investeringar i nystartade företag, för att hjälpa till att driva innovation, IPs och vertikala lösningar snabbt och smidigt, är också en viktig anledning till varför 100 procent av kunderna rekommenderar dem för deras transformationstjänster inom publika moln. HCL ser denna utnämning som ett erkännande för sin starka molnkultur samt lösningar, erfarenheter och kunskaper inom molntjänster. "Vi har byggt upp våra publika molnkompetenser genom dedikerade ekosystem som tillgodoser våra kunders specifika behov och tillför visshet i deras molnresor", säger Kalyan Kumar, Chief Technology Officer and Head, Ecosystems, HCL Technologies. "Vår Cloud Smart-strategi kompletteras med bredden i vårt erbjudande och det anpassade tillvägagångssätt som vi följer för att säkerställa ett långsiktigt transformationsvärde för våra kunders molninvesteringar." HCL Cloud Smart är en serie branschinriktade erbjudanden, funktioner, produkter och plattformar som hjälper företag att bygga ett smart och smidigt företag som drivs med innovativa molntjänster och intelligent automatisering, som täcker alla tre affärssegment; IT- och företagstjänster, teknik- och Innovationstjänster samt produkter och plattformar. Genom strategiska partnerskap med ledande molnleverantörer och teknikledare skapar HCL Cloud Smart en anpassningsbar portfölj av banbrytande branschmolnbaserade lösningar och tjänster som möter de moderna företagens krav. Den drivs av mer än 40 000 certifierade molnproffs, 3 000 industriella användningsfall, 30 industriella molnlösningar och 12 000 molntillgångar, inklusive 4 000 automatiseringsexperiment.
Hem NyheterMolntjänster HCL Technologies utnämns som ledare i Gartners Magic Quadrant för Public Cloud IT Transformation Services 2021

HCL Technologies utnämns som ledare i Gartners Magic Quadrant för Public Cloud IT Transformation Services 2021

Publicerat av: Redaktionen

Det globala teknologiföretaget HCL Technologies (HCL) har utsetts till ledare i Gartners Magic Quadrant inom kategorin Public Cloud IT Transformation Services.

Gartner-rapporten utvärderar företag som erbjuder tjänster inom digital transformation, byggda och levererade med en infrastruktur för publika moln och plattformstjänster.

HCL särskiljer sig från konkurrenterna med sitt anpassade tillvägagångssätt och breda erbjudande. Med sin djupa vertikala kunskap och möjligheten att samskapa lösningar för sina kunder inom industrisektorn har HCL hjälpt dem att uppnå digital transformation. HCLs stora investeringar i nystartade företag, för att hjälpa till att driva innovation, IPs och vertikala lösningar snabbt och smidigt, är också en viktig anledning till varför 100 procent av kunderna rekommenderar dem för deras transformationstjänster inom publika moln.

HCL ser denna utnämning som ett erkännande för sin starka molnkultur samt lösningar, erfarenheter och kunskaper inom molntjänster.

Det globala teknologiföretaget HCL Technologies (HCL) har utsetts till ledare i Gartners Magic Quadrant inom kategorin Public Cloud IT Transformation Services. Gartner-rapporten utvärderar företag som erbjuder tjänster inom digital transformation, byggda och levererade med en infrastruktur för publika moln och plattformstjänster. HCL särskiljer sig från konkurrenterna med sitt anpassade tillvägagångssätt och breda erbjudande. Med sin djupa vertikala kunskap och möjligheten att samskapa lösningar för sina kunder inom industrisektorn har HCL hjälpt dem att uppnå digital transformation. HCLs stora investeringar i nystartade företag, för att hjälpa till att driva innovation, IPs och vertikala lösningar snabbt och smidigt, är också en viktig anledning till varför 100 procent av kunderna rekommenderar dem för deras transformationstjänster inom publika moln. HCL ser denna utnämning som ett erkännande för sin starka molnkultur samt lösningar, erfarenheter och kunskaper inom molntjänster. "Vi har byggt upp våra publika molnkompetenser genom dedikerade ekosystem som tillgodoser våra kunders specifika behov och tillför visshet i deras molnresor", säger Kalyan Kumar, Chief Technology Officer and Head, Ecosystems, HCL Technologies. "Vår Cloud Smart-strategi kompletteras med bredden i vårt erbjudande och det anpassade tillvägagångssätt som vi följer för att säkerställa ett långsiktigt transformationsvärde för våra kunders molninvesteringar." HCL Cloud Smart är en serie branschinriktade erbjudanden, funktioner, produkter och plattformar som hjälper företag att bygga ett smart och smidigt företag som drivs med innovativa molntjänster och intelligent automatisering, som täcker alla tre affärssegment; IT- och företagstjänster, teknik- och Innovationstjänster samt produkter och plattformar. Genom strategiska partnerskap med ledande molnleverantörer och teknikledare skapar HCL Cloud Smart en anpassningsbar portfölj av banbrytande branschmolnbaserade lösningar och tjänster som möter de moderna företagens krav. Den drivs av mer än 40 000 certifierade molnproffs, 3 000 industriella användningsfall, 30 industriella molnlösningar och 12 000 molntillgångar, inklusive 4 000 automatiseringsexperiment. ”Vi har byggt upp våra publika molnkompetenser genom dedikerade ekosystem som tillgodoser våra kunders specifika behov och tillför visshet i deras molnresor”, säger Kalyan Kumar, Chief Technology Officer and Head, Ecosystems, HCL Technologies. ”Vår Cloud Smart-strategi kompletteras med bredden i vårt erbjudande och det anpassade tillvägagångssätt som vi följer för att säkerställa ett långsiktigt transformationsvärde för våra kunders molninvesteringar.”

HCL Cloud Smart är en serie branschinriktade erbjudanden, funktioner, produkter och plattformar som hjälper företag att bygga ett smart och smidigt företag som drivs med innovativa molntjänster och intelligent automatisering, som täcker alla tre affärssegment; IT- och företagstjänster, teknik- och Innovationstjänster samt produkter och plattformar. Genom strategiska partnerskap med ledande molnleverantörer och teknikledare skapar HCL Cloud Smart en anpassningsbar portfölj av banbrytande branschmolnbaserade lösningar och tjänster som möter de moderna företagens krav. Den drivs av mer än 40 000 certifierade molnproffs, 3 000 industriella användningsfall, 30 industriella molnlösningar och 12 000 molntillgångar, inklusive 4 000 automatiseringsexperiment.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>