cloud 6181051 1920 002
Hem NyheterMolntjänster HCL Technologies utsedd till Google Cloud Specialization Partner of the Year inom infrastruktur 2020

HCL Technologies utsedd till Google Cloud Specialization Partner of the Year inom infrastruktur 2020

Publicerat av: Redaktionen

Det globala teknologiföretaget HCL Technologies (HCL), har vunnit Google Cloud-utmärkelsen “Specialization Partner of the Year” inom infrastruktur 2020.

Med utmärkelsen uppmärksammas partners specialiserade på infrastruktur som hjälpt sina kunder att bygga starka infrastrukturer och arbetsflöden för Google Cloud.

HCL fick utmärkelsen för att de framgångsrikt har hjälpt kunder att bygga sina Google Cloud-infrastruktur och arbetsflöden, och att migrera till Google Cloud. Med branschanpassade lösningar och utveckling av betydande IPs och acceleratorer har HCL gjort det möjligt för kunderna att utveckla rätt molnstrategi.

HCLs Google Cloud-specifika Cloud Native Labs i USA (Dallas), Storbritannien (London) och Indien (NCR) har hjälpt kunderna att snabbt skapa piloter på Google Cloud.

”En Google Cloud-specialisering leder till kundframgångar inom ett visst produktområde eller bransch”, säger Kevin Ichhpurani, Corporate Vice President, Global Partner Ecosystem på Google Cloud. ”Vi är glada att ha utnämnt HCL Technologies till årets specialistpartner inom infrastruktur baserat på deras  tekniska expertis inom området.”.

cloud 6181051 1920 002”Vi är mycket glada och hedrade över att få den här utmärkelsen. Den tillägnas hela mitt team på HCL Google Cloud Ecosystem, säger Kalyan Kumar, Chief Technology Officer och Head Ecosystems, HCL Technologies. ”Det senaste året har verkligen varit utmanande på flera sätt och vi har haft turen att arbeta med globala kunder som partners för att påskynda deras digitala transformationsresor. HCL CloudSmart Industry och ett “Business down”-tillvägagångssätt har gjort det möjligt för våra kunder att få snabba fördelar med HCLs Google Cloud-specifika lösningar. Vi ser fram emot att fortsätta vårt partnerskap med Google Cloud för att hjälpa våra kunder att förnya sig och att lyckas i stor skala.”

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>