HCL Technologies vinner Ciscos prestigefyllda kvalitetspris
Hem Nyheter HCL Technologies vinner Ciscos prestigefyllda kvalitetspris

HCL Technologies vinner Ciscos prestigefyllda kvalitetspris

Publicerat av: Redaktionen

Det globala teknologiföretaget HCL Technologies (HCL), tillkännagav idag att de har utsetts till vinnare av Ciscos prestigefyllda kvalitetspris under bolagets årliga leverantörsdag.

HCL Technologies vinner Ciscos prestigefyllda kvalitetspris

HCL uppmärksammas för de ingenjörs- och utvecklingstjänster som de erbjuder Cisco samt för att de, trots dessa svåra tider, har fortsatt att leverera sina tjänster snabbt och med högsta genomförandekvalitet.

Utöver sina tjänster, fick HCL utmärkelsen för det engagemang och den kompetens de uppvisat då de snabbt växlade upp för att säkerställa Ciscos fortsatta verksamhetskontinuitet, utan påverkan på dess produkttekniska färdplan, under de störningsmoment som uppkommit i samband med Covid-19 pandemin.

”Det här priset är en enorm ära för HCL Technologies att få och ett bevis på vår långvariga, goda relation med Cisco. Vi tackar Cisco för att de ständigt litar på oss som deras föredragna partner, ” säger GH Rao, President, Engineering & R&D Services (ERS) på HCL Technologies.

Detta erkännande förstärker det djupa förtroende som Cisco har och har haft för HCL under deras 25-åriga partnerskap. HCLs relation till Cisco började som ett partnerskap inom innovation och ingenjörstjänster och har med tiden utvecklats till att fokusera på värdeskapande och att tillsammans leverera nästa generations tekniska lösningar och tjänster över flera produktlinjer.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>