Headseten för det öppna kontorslandskapets utmaningar
Hem Nyheter Headseten för det öppna kontorslandskapets utmaningar

Headseten för det öppna kontorslandskapets utmaningar

Publicerat av: Redaktionen

Diskussionen om hur det öppna kontorslandskapet påverkar effektiviteten fortsätter.

Headseten för det öppna kontorslandskapets utmaningar 2Därför lanserar nu Plantronics två nya headsets, Savi 8200 och Voyager 4200 UC. De nya tillskotten är speciellt framtagna för att effektivt stänga oljud ute.

– Vi vet att tempot och ljudnivåerna i det öppna kontorslandskapet kan påverka de anställda negativt. Våra nya modeller minskar distraktioner från omgivningen vilket bidrar till bättre koncentration och effektivare arbete, säger Shantanu Sarkar, utvecklingschef för headset på Plantronics.

Savi 8200-serien är ett trådlöst DECT-headset (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) med en räckvidd på upp till 180 meter. Användaren kan därmed röra sig fritt i kontorets lokaler utan att förlora ljudanslutningen. Savi 8220 har aktiv brusreducering (ANC). En annan funktion är att bakgrundsröster inte tas upp av mikrofonen.

Voyager 4200 UC erbjuder ett högkvalitativt ljud och har upp till 12 timmars samtalstid. Headsetet är den första i Voyager-familjen som blivit certifierad för Skype for Business Open Office.

Båda produkterna kan integreras med Plantronics Manager Pro, ett kraftfullt manageringsverktyg för IT-avdelningen. Användaren ges möjlighet att sätta policys och få tydligt data kring headsetens användande. Plantronics Manager Pro säljs separat.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>