Hem ÅTERFÖRSÄLJAREIVER Helhetsåtagande och eget kundteam viktigt när Rexel väljer Iver som ny leverantör av IT-drifttjänster

Helhetsåtagande och eget kundteam viktigt när Rexel väljer Iver som ny leverantör av IT-drifttjänster

Publicerat av: Redaktionen

Rexel Sverige har valt Iver som ny partner och leverantör av IT-drifttjänster.

Helhetsåtagande och eget kundteam viktigt när Rexel väljer Iver som ny leverantör av IT-drifttjänster 3Avtalet sträcker sig över tre år och beräknas vara värt drygt 12 mkr.

Rexel Sverige, en del av Rexel-koncernen som är en av världens största energiteknikkoncerner med verksamhet i 27 länder på fyra kontinenter, har valt Iver som ny leverantör av IT-drifttjänster. I Sverige har Rexel över 800 medarbetare och driver butikskedjorna Selga och Storel som finns på 60 platser. Under de kommande tre åren ska Iver bland annat leverera managering av Rexels IT-infrastruktur, applikationsdrift samt arbetsplats- och servicedesktjänster. Rexel Sveriges målsättning är att bli Sveriges modernaste energiteknikdistributör.

– Helhetsansvar och ett dedikerat team hos leverantören i kombination med stor erfarenhet med best practice har varit viktigt för oss i vår upphandling av IT-drifttjänster. Vi förväntar oss att Iver tar ett helhetsansvar för hela tjänsteleveransen bland annat genom en hög grad av proaktivitet. För oss är det också viktigt att vi kan dra nytta av Ivers storlek och samlade kompetens inom bland annat standardprocesser och best practice, samtidigt som vi har tillgång till ett eget, dedikerat kundteam. Vi ser nu med tillförsikt fram emot uppstart, säger Niklas Grünbaum, CIO på Rexel.

– Vi på Iver är förstås väldigt glada och stolta över att få förtroendet att leverera våra tjänster till Rexel. Rexel har under upphandlingen haft ett stor fokus på att hitta en modern och driftsäker tjänsteleverans som inte bara lever upp till Rexels nuvarande och framtida behov men som också bidrar till högre kostnadseffektivitet och kontroll. Nu ska vi, genom ett nära samarbete och stor verksamhetsförståelse, säkerställa att vår leverans skapar så bra förutsättningar som möjligt för Rexels fortsatta innovation och tillväxt, säger Johan Wilhelmsson, regionchef på Iver.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>