HELLO – Nordens trevligaste event för Telekom och IT

HELLO startade 2011, och har vuxit till att bli ett av Sveriges största mobil- och IT-event.

HELLO vänder sig till alla som har ett kommersiellt intresse inom IT och HELLO – Nordens trevligaste event för Telekom och IT 1mobilitet och därtill appar, olika teknologier, tillbehör och mobil säkerhet. HELLO arrangeras av Ingram Micro.

På HELLO har du möjlighet att nätverka med viktiga kontaktpersoner i branschen samtidigt som du uppdaterar dig på de allra senaste varumärkena. Ett 30- tal utställare presenterar sina produkter och tjänster.

Det är en fantastisk mötesplats för att stärka befintliga relationer och träffa nya kunder, leverantörer och partners i branschen. Under mässdagen ges också möjlighet att bli inspirerad av flera intressanta och framstående talare.

Bland annat får vi höra Frida Boisen, som är en av Sveriges mest omtalade och inspirerande mediepersonligheter. Hon är specialist på sociala medier och vet hur du lyckas i en digitala världen. Frida har en enorm erfarenhet och ett unikt innovativt perspektiv och hur du bygger framgångsrik affärsutveckling med nya digitala möjligheter.

Av Klas Hallberg kan du förvänta dig hög energi och en synbarligen förvirrad struktur som mynnar ut i både aha-upplevelser och stor entusiasm. Sist men inte minst har vi Fredrik Lindström, som har en föreläsning om den moderna människans livsstil, självuppfattning och teknikberoende. Igenkänningshumor på högsta nivå!

Det här tog besökarna med sig från HELLO 2016:

“Mycket inspiration från föreläsare och från dialoger med leverantörerna.”
“Stärkta kontakter!”
“Flera kontakter och nya affärspartners.”
“Fantastiskt bra seminarier!”

För mer infomration och anmälan: Ingram Micro