Hewlett Packard Enterprise introducerar nya GreenLake cloud-tjänster

Hewlett Packard Enterprise (HPE) introducerade idag nästa generations moln-tjänster och accelererad leveransupplevelse för HPE GreenLake, HPEs marknadsledande IT-as-a-Service-erbjudande.

Hewlett Packard Enterprise introducerar nya GreenLake cloud-tjänster 1De nya molnstjänsterna, som sträcker sig över containerhantering, maskininlärning (ML), VM, lagring, compute, dataskydd och nätverk, kommer hjälpa företag att modernisera sina applikationer och data.

– Nu mer än någonsin har organisationer ett akut behov av att ansluta och utnyttja alla sina applikationer och data för att förändra sina företag, stödja sina anställda och betjäna sina kunder. När vi går in i nästa fas på molnmarknaden kräver kunder en strategi som möjliggör att förnya och modernisera alla applikationer och arbetsbelastningar.

– Genom att leverera en konsekvent cloud experience everywhere, genom HPE GreenLake-molntjänster, och mjukvara som är utformad för att påskynda transformationen, är HPE unikt positionerat för att hjälpa kunder att utnyttja sin fulla kapacitet, säger Antonio Neri, VD och koncernchef, HPE.

Företag har länge kämpat med att flytta kritiska applikationer till offentliga moln, på grund av allt från säkerhetsrisker till höga kostnader. Genom att tillhandahålla HPE GreenLake-molntjänster, får kunder tillgång till en konsekvent driftsmodell som tillåter för att styra alla företagsapplikationer och data där de vill, på ett säkert och kostnadseffektivt sätt. Idag lanserade HPE också HPE Ezmeral, en varumärkes- och programvaruportfölj, utformad för att hjälpa organisationer att omvandla sina applikationer, data och verksamheter, från edge till cloud.

Molntjänster för Containers – molntjänsterna, drivna av HPE Ezmeral Container Platform, ger flexibiliteten att köra containerbaserade applikationer i datacenter, samlokaliseringsanläggningar, flera offentliga moln och i kanten.

Molntjänster för ML – kunder kan prenumerera på en arbetsbelastningsspecifik lösning byggd på HPE Ezmeral Container Platform och HPE Ezmeral ML Ops för hela ML-livscykeln.

Molntjänster för virtuella maskiner, lagring och compute – med fem klick distribueras tjänster enkelt, och det går att kontrollera användning, kostnader och kapacitetsplanering med kraftfull konsumtionsanalys i HPE GreenLake Central hanteringsplattform.

Molntjänster för dataskydd – de nya molntjänsterna inkluderar säker och effektiv lokal datasäkerhetskopiering och en moln-backup-tjänst, HPE Cloud Volumes Backup.

Molntjänster för Intelligent Edge – Arubas nya Managed Connectivity Services, nu tillgängliga som molntjänster via HPE GreenLake, tillhandahåller branschens första kompletta Network as-as-Service och bidrar till moln-rörlighet till kanten med Aruba ESP (Edge Services Platform).

Tillgänglighet
De nya HPE GreenLake-molntjänsterna för virtuella maskiner, lagring, compute, dataskydd och Intelligent Edge finns nu tillgängliga globalt. HPE GreenLake-molntjänsterna för Containers och ML finns nu i beta, med allmän tillgänglighet planerad under Q4.