Hexagon öppnar konferensen HxGN LIVE i Las Vegas
Hem Nyheter Hexagon öppnar konferensen HxGN LIVE i Las Vegas

Hexagon öppnar konferensen HxGN LIVE i Las Vegas

Publicerat av: Redaktionen

Hexagon, en ledande global leverantör av lösningar inom informationsteknologi, startar idag sin årliga användarkonferens HxGN LIVE på The Venetian Hotel i Las Vegas, Nevada, USA.

Till den internationella konferensen som pågår till den 16 juni kommer tusentals människor från olika branscher för Hexagon öppnar konferensen HxGN LIVE i Las Vegas 2att utbyta idéer och utforska de senaste lösningarna för att skapa smarta förändringar.

Under konferensen – som är uppdelad i Geospatial, Geosystems, Manufacturing Intelligence, Mining, Process, Power & Marine och Safety & Infrastructure – presenteras en rad teknologier som ligger till grund för Hexagons strategi SMART X. Idén bakom SMART X är att göra hela system mer effektiva. Systemen byggs kring ett informationsnätverk där uppkoppling är en central egenskap och som förser användare med data på det mest intelligenta och mest meningsfulla sättet.

”Vi har en enastående samling av kunder och partners och vi vet att det kommer att bli en inspirerande vecka för dem”, säger Ola Rollén, Hexagons VD och koncernchef. ”För varje år som går blir seminarierna, introduktionstalen och teknologierna på HxGN LIVE mer variationsrika. Vi är hedrade över att ha deltagare från hela världen här och stolta över att presentera årets program som är inriktat på att frigöra den gränslösa och outnyttjade potentialen som finns i data.”

Ola Rollén öppnade officiellt konferensen med sitt inledningstal, ”Limitless”,  från The Venetian Ballroom och som handlar om formen på potential och hur den ger oändliga möjligheter till tillväxt, produktivitet, kvalitet, säkerhet och lönsamhet.

Den fjärde utdelningen av Hexagons årliga utmärkelse inom ramen för Shaping Smart Change Customer Recognition Program får i år en framstående plats. Utmärkelsen belönar kunder och partners för innovativ användning av Hexagons teknologier. Årets pristagare är Anglo American Kumba Iron Ore, BJ Open Tide BoGuan IT Co. LTD, Briggs & Stratton Corporation, the Canadian Department for National Defense Mapping and Charting Establishment, Hendrick Motorsports, Prisma Groep, Raízen och Reliance Industries Limited.

”Sann innovation finns sällan där väl upptrampade stigar slutar. Det är de som lämnar de utmärkta lederna som för vår värld framåt,” sa Rollén. ”Vårt Shaping Smart Change Recognition Program hedrar företag som ger våra innovationer liv genom visionär användning av Hexagons teknologier.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>