Automatiskt utkast
Hem NyheterFöretagsnyheter HiQ skaffar ny partner till Women in Tech Sweden

HiQ skaffar ny partner till Women in Tech Sweden

Publicerat av: Redaktionen

HiQ meddelar idag att företaget och Women in Tech Sweden ingår i ett partnerskap som sträcker sig över hela 2022.

Den hyllade organisationen och tech-konsultbolaget kommer, förutom den årliga Women in Tech-konferensen, att arrangera två event tillsammans under året.

– Jag är otroligt stolt över att vi på HiQ inleder ett samarbete med organisationen Women in Tech Sweden! För oss är det viktigt att alla känner sig välkomna in i tech-branschen. Tillsammans med Women in Tech Sweden kommer vi jobba för att utveckla vårt eget arbete på HiQ och hoppas kunna bidra till en mer inkluderande bransch med större mångfald, säger Samuel Skott, CEO på HiQ.

Vad som började som ett event på Internationella Kvinnodagen 2014 har under åren vuxit till en gemenskap, plattform och rörelse. Women in Tech Sweden är en organisation som har som mål att inspirera kvinnor att välja en karriär inom media och teknik – och att få de som redan är i branschen att stanna kvar genom att tillhandahålla förebilder, nätverk och erfarenhet från framgångsrika, intressanta och banbrytande människor inom tech. Detta görs både genom en årlig konferens samt genom andra event för nätverket. Women in Tech Sweden är en ideell organisation och bakom initiativet står några av Sveriges största och mest inflytelserika teknikföretag. Idag har organisationen över 14 000 medlemmar och man välkomnar alla kön, en förändring kan bara skapas tillsammans.

Att alla känner sig välkomna i tech-industrin är viktigt och något som ligger HiQ varmt om hjärtat. Därför meddelar HiQ idag att företaget går in i ett partnerskap med Women in Tech Sweden, ett partnerskap som sträcker sig över hela 2022. För att tillsammans med organisationen arbeta för en mer inkluderande tech-bransch med större mångfald.

– Det är oerhört glädjande att få bidra till ett bättre, smartare och hållbarare samhälle tillsammans med HiQ. Det är också väldigt roligt att få introducera HiQ till våra 14 000 medlemmar. Vi ser fram emot ett spännande 2022 och ett partnerskap med en av Sveriges främsta teknikkonsult bolag, säger Elin Eriksson, Director Women in Tech.

Automatiskt utkast

Women in Tech-konferensen anordnas vanligtvis runt den internationella kvinnodagen 8 mars, men är på grund av Covid-19 framflyttad till den 13 maj 2022. Konferensen hålls på Stockholm Waterfront Congress Center och är den helt klart största inom sitt segment. Konferensen #WITswe2022 hartemat Level Up!, och fokuserar på just hur vi alla kan ta eget och gemensamt ansvar för en bättre framtid – något som går helt i linje med HiQs vision om att förenkla välden med tech.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>