HiQs Frends i samarbete med Visma Connect, första steget blir den nederländska marknaden
Hem Nyheter HiQs Frends i samarbete med Visma Connect, första steget blir den nederländska marknaden

HiQs Frends i samarbete med Visma Connect, första steget blir den nederländska marknaden

Publicerat av: Redaktionen

Visma Connect, som är marknadsledande inom rapporteringsteknik, kommer tillsammans med HiQs integrationsplattform Frends att leverera plattformen till Visma Connects snabbt växande kundbas för integrationstjänster på den nederländska marknaden.

– Det känns fantastiskt att se Frends expandera till ännu fler länder. Efterfrågan på integrationsplattformar ökar, vilket syns på hur snabbt Frends växer, säger Sven Ivar Mørch, CEO på HiQ.

Efterfrågan på integrationstjänster ökar snabbt. I dag levereras de flesta applikationer som Software as a Service (SaaS). De företag som tillhandahåller dem vill precis som sina kunder ha användarvänlig och kraftfull integration för att få maximal effektivitet samt kunna tillhandahålla nya tjänster och arbeta med datavärde. Samtidigt finns det många företag som fortfarande använder lokala system, där konnektivitet kan vara till stor nytta. I båda situationer kan en plattform som Frends användas helt sömlöst. Visma Connect, som är marknadsledande inom rapporteringsteknik, kommer tillsammans med HiQs integrationsplattform Frends att leverera plattformen till Visma Connects snabbt växande kundbas för integrationstjänster.

– Low-code-integrationerna verkar till och med slå erfarna integreringskonsulter med häpnad genom sin flexbilitet och skalbarhet. Och det som slutligen gör Frends attraktivt är den öppna och rimliga prissättningen. Visma Connect har redan visat upp Frends expertkunskap för en mängd kunder, berättar Juha Moisio, VP för Global Sales på HiQs Frends.

HiQs Frends i samarbete med Visma Connect, första steget blir den nederländska marknadenMed Frends integrationsplattform kan organisationer utveckla, hantera och säkra alla API-integrationer och sin processautomatisering i en enda kraftfull plattform. Frends erbjuder ett slimmat slimmat och visuellt low-code-gränssnitt för uppbyggnad, uppstart, hantering och kontroll av alla API-integrationer. Visma Connects integrationsspecialister erbjuder fullservicesupport och kan därmed starta upp integrationsprocesser i Frends. Utifrån kundens behov kan de också underhålla och utveckla nya integrationer. Visma Connect erbjuder sina integrationstjänster till en mängd olika företag och aktörer i den offentliga sektorn.

Tjänsterna kan omfatta allt från konsultation till ett särskilt team som hjälper till att hantera stora lanseringar eller en komplett livscykelhantering för API:er och integrationer.

– Datadelning är en av det digitala samhällets grundstenar. Frends erbjuder en intuitiv, low-code och mycket kraftfull integrationsplattform för företagens applikationer, med möjlighet till säker och effektiv API-integrering. Precis vad som behövs för effektiv dataöverföring, säger Kim Andersen, vd för Visma Connect.

Eftersom efterfrågan på plattformen har ökat ger man sig tillsammans med Visma Connect nu in på den nederländska marknaden. Visma Connect kommer att sälja vidare Frends som ett erbjudande till sina kunder, för att hjälpa dem att lansera integrationer snabbare till marknaden. På sin väg mot att ta över ännu ett land i Europa kommer Frends, med Vismas kundbas, att kunna hjälpa många företag med deras integrationsarbete.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>