HMD Global startar försäljning av Nokia T21: En pålitlig, familjevänlig och kraftfull surfplatta som är byggd för att hålla
Hem Produkt Nyheter HMD Global startar försäljning av Nokia T21: En pålitlig, familjevänlig surfplatta som är byggd för att hålla

HMD Global startar försäljning av Nokia T21: En pålitlig, familjevänlig surfplatta som är byggd för att hålla

Publicerat av: Redaktionen

Den nya Nokia T21-surfplattan har ett robust aluminiumhölje och en hållbarhet och tålighet som lever upp till allt som man förknippar med en klassisk Nokia-produkt.

  • Nokia T21 är en familjevänlig surfplatta med ett hårt aluminiumskal och ett plasthölje för antennen som är gjort av 60 procent återvunnen plast

  • Med tre års månatliga säkerhetsuppdateringar är surfplattan väl skyddad mot externa hot

Den långsiktiga hållbarheten är på högsta nivå tack vare två års mjukvaruuppgraderingar som håller Nokia T21 uppdaterad med de senaste mjukvaruinnovationerna som ger mer trygghet i vardagen.

HMD Global, tillverkaren av den moderna Nokia-telefonen, har just presenterat Nokia T21 – en robust surfplatta för arbete, resor och familjetid. Med sitt robusta aluminiumskal, som har ett plasthölje för antennen av 60 procent återvunnen plast för optimal anslutning, sätts hållbarheten främst utan att kompromissa med stil och design. Oavsett om den används för arbete eller lek är Nokia T21 byggd för att hålla. Surfplattan har garanterade mjukvaru- och säkerhetsuppdateringar och är laddad med efterfrågade funktioner som HD-videostreaming och röstsamtal.

”Nokia T21 är surfplattan som klarar allt och som snabbt anpassar sig, oavsett om du behöver fokusera på jobbet eller vill koppla av med familjen hemma. Det här är en surfplatta som inte kompromissar med hållbarheten, så du kan behålla din enhet längre”, säger Claus Dahl, General Manager Nordics på HMD Global.

Hållbarhet och lång livslängd

Med sitt robusta hölje av aluminium och 60 procent återvunnen plast och två års Android-uppgraderingar kommer Nokia T21 att kännas ny inifrån och ut i många år framöver.

Batteriet har tillräckligt med ström för att räcka till upp till 15 timmars surfning, en hel TV-serie eller upp till hela 7 timmars videosamtal. Efter flera år kommer surfplattan fortfarande att kännas fräsch eftersom batteriet behåller hälsan 60 procent längre än genomsnittet. Och när Nokia T21 behöver en omgång i laddaren ser 18-watts snabbladdning till att du inte behöver vara utan surfplattan länge.

Ser ut och låter bra på jobbet och hemma

Den nya och förbättrade 2K-skärmen garanterar en skarp och detaljerad bild och om kreativiteten ska flöda fritt kan en aktiv penna vara perfekt för att skissa idéer, göra anteckningar eller rita ditt nästa mästerverk. Njut av dina älskade serier med HD-streaming från Netflix och sjunk in i ett starkare ljud som anpassar sig efter din omgivning med OZO Playback Audio.

Med HD-video och röstsamtal är det lätt att hålla kontakten med vänner och familj, och videomöten kommer alltid att se skarpa och professionella ut. Den kompakta storleken gör det enkelt att växla mellan kontoret och hemmet och med röstsamtal är det lätt att hålla kontakten med omvärlden även om telefonen inte är i närheten.

Säkerhet och underhållning för hela familjen

HMD Global startar försäljning av Nokia T21: En pålitlig, familjevänlig och kraftfull surfplatta som är byggd för att hållaNätshopping och surfning kan göras med sinnesfrid eftersom Nokia T21 kommer med tre års månatliga säkerhetsuppdateringar, dubbelt så många som konkurrenterna.

Med Google Kids Space får barn oändliga möjligheter att lära sig nya saker och bli underhållna, och Google Entertainment Space är en one-stop-shop som samlar serier och filmer som bara måste ses från flera streamingplattformar på ett enda ställe.

En pålitlig surfplatta för företag

Nokia T21 är utrustad med Second Screen som ger dig möjligheten att ansluta och styra din Windows-PC trådlöst. Nokia T21 är dessutom verifierad av Google Android Enterprise Recommended.

”Nya Nokia T21 bygger på framgångarna med Nokia T20 och har skapats inifrån ut för att stödja företag. Med det intuitiva Second Screen-styrsystemet, säker datalagring som drivs av förnybar energi samt kompatibilitet med HMD Enable Pro, som ger användarvänlig enhetskontroll och konfiguration, har den nya surfplattan mångsidigheten och kraften att stödja en uppsjö av användningsmönster. Det är kombinationen av hårdvara och serviceexpertis som gör att fler företag, från bank och logistik till restaurangbranschen och detaljhandeln, vänder sig till HMD Global för att stödja deras affärstillväxt över hela världen”, säger Sebastian Ulrich, General Manager Global Enterprise Business på HMD Global.

Tillbehör (säljs separat):

  • Nokia T21 Flip Cover: Stöder och skyddar surfplattan under både arbete och lek. Skalet består till 60 procent av återvunna material.

Nokia 20W snabbladdare: Ger blixtsnabb ny energi till surfplattan.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>