Hög efterfrågan på drift ger 25 jobb hos Basefarm
Hem Nyheter Hög efterfrågan på drift ger 25 jobb hos Basefarm

Hög efterfrågan på drift ger 25 jobb hos Basefarm

Publicerat av: Redaktionen

Basefarm Sverige ökar sin personalstyrka med 23 procent. Orsaken är den tilltagande efterfrågan på tjänster.

Söker du tecken på den tilltagande tjänstecentreringen i branschen? Det dök upp ett i IT-Kanalens tipslåda i morse. Det var från Basefarm, leverantören som specialiserar sig på drift av plattformar för särskilt affärskritiska system. Nu meddelar de att de söker nya medarbetare till det svenska bolaget. Inte färre än 25 stycken, närmare bestämt. Det innebär en ökning av personalstyrkan med 23 procent.

Hög efterfrågan på drift ger 25 jobb hos Basefarm

Sara Murby Forste, Basefarms sverigechef.

– Trots de senare årens återhållsamhet som många företag har gällande investeringar, har vi under flera år befunnit oss i ett expansivt skede. Vi har fortfarande hög kundtillväxt med många nya uppdrag och det är glädjande att vi behöver anställa. Efterfrågan på drifttjänster för it-miljöer med hög komplexitet och höga krav på säkerhet ökar, säger Basefarms marknadsdirektör och Sverigechef, Sara Murby Forste i det där pressmeddelandet som landade hos oss.

Basefarm, med sex datacenter i Europa, har vuxit rejält sedan bolaget bildades kring millennieskiftet. Företaget självt beskriver sina kunder som företag med ”affärskritiska it-tjänster” och återfinns inom främst media, bank och finans, offentlig sektor och resebranschen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>