Hon byter SAP Ariba mot Box
Hem Kvinnor på Kanalen Hon byter SAP Ariba mot Box

Hon byter SAP Ariba mot Box

Publicerat av: Redaktionen

[KVINNOR PÅ KANALEN] Lakshmi Haspla får ansvar för att utveckla företagets strategier för cybersäkerhet och dataskydd.

Hon byter SAP Ariba mot Box

Lakshmi Haspla

Lakshmi Hanspal tillträder som IT-säkerhetschef (CISO) på Box och kommer i den nya rollen att ansvara för Box’s strategi och utveckling av cybersäkerhet och dataskydd.

Lakshmi har 20 års erfarenhet inom informationssäkerhet och kommer senast från SAP Ariba där hon var chef för informationssäkerhet och riskhantering på SAP Airba. Hon har även varit informationssäkerhetschef på Paypal och vice cd för Bank of America.

– Säkerhetshoten här för att stanna och hantering av känslig information har blivit allt mer komplex. Och i takt med att den nya generationen vill arbeta mer flexibelt måste företag och organisationer flytta sin verksamhet till säkra molntjänster som exempelvis Box för att skydda kritisk information. Jag kan inte tänka mig en mer spännande tid att få bli del teamet och skapa säkra molnlösningar, säger Lakshmi.

Box är en plattform för innehållshantering som löser enkla och komplexa utmaningar, från delning och åtkomst av filer på mobila enheter till sofistikerade affärssystem. Box har sedan 2005 gjort det enklare för människor att säkert dela idéer och samarbeta. Idag har Box fler än 41 miljoner användare och 85 000 företag på sin plattform.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>