Honeywell utökar säkerhetssystemet MAXPRO Clouds passerkontrollfunktioner

MAXPRO Cloud, det molnbaserade säkerhetssystemet för detaljhandel, hyresfastigheter, bostadshus, skolor och kyrkor, har utökats med nya paneler för passerkontroll-, inbrotts- och videoövervakning i realtid, direkt till mobila enheter.

Honeywell utökar säkerhetssystemet MAXPRO Clouds passerkontrollfunktioner

De nya smarta panelerna MPA1 och MPA2 minskar verksamhetens ägandekostnader medan de ökar säkerheten och kontrollen..

“Vår teknologi kan integreras i befintliga system, vilket hjälper våra kunder att skapa och underhålla flexibla, skräddarsydda lösningar som bäst passar deras behov, vilket är särskilt viktigt för små och medelstora företag”, säger Frederic Haegeman, kommersiell säkerhetschef för Honeywell i Europa. “Våra nya paneler MPA1 och MPA2 stärker vårt MAXPRO Cloud-erbjudande genom att ge användarna kostnadseffektiv passerkontroll och säkerhetsuppdateringar i realtid, oavsett var de befinner sig.”

Panelerna tillåter användaren att övervaka och delegera åtkomst från var som helst där det finns en internet- eller eternet-anslutning. De drivs med en integrerad data- och elkabel (POE). MPA1 och MPA2 är framtagna för att installeras och integreras i befintliga MAXPRO Cloud-system, vilket minimerar installations- och supportkostnaderna.

Panelerna ger alla de fördelar som traditionella passerkontrollsystem ger, såsom att säkra dörrar och hantera personalåtkomst på distans. Även loggrapporter levereras på användarens begäran. Det digitala gränssnittet gör att det går fort att lära sig det nya systemet. Ingen extra programvara krävs.

Den främsta skillnaden mellan de två nya panelerna MPA1 och MPA2 är att MPA1 hanterar en dörr medan MPA2 kan hantera två dörrar.