Howwe går nu in som underleverantör till Addas Ramavtal för programvaror och molntjänster via Insight Technology Solutions AB
Hem NyheterTech News Howwe går nu in som underleverantör till Addas Ramavtal för programvaror och molntjänster via Insight Technology Solutions AB

Howwe går nu in som underleverantör till Addas Ramavtal för programvaror och molntjänster via Insight Technology Solutions AB

Publicerat av: Redaktionen

Howwe Technologies har gått in i ett avtal som underleverantör till Insight Technology Solutions AB för Addas Ramavtal för programvaror och molntjänster 2019 med sin molntjänst Howwe.

Det betyder att upphandling för verksamheter inom offentlig sektor går snabbare och smidigare.

Ramavtalet syftar till att frigöra resurser till välfärden och öppnar upp fler möjligheter för Howwe Technologies att bidra till ett ekonomiskt hållbart näringsliv genom att erbjuda offentlig sektor avtal och tjänster för strategisk målstyrning.

Adda är ett verksamhetsstöd till offentlig sektor och erbjuder avtal och tjänster inom strategisk försörjning med visionen att vara offentlig sektors mest värdeskapande samarbetspartner.

Som underleverantör till Adda når Howwe Technologies ut till alla Sveriges 290 kommuner, 21 regioner och kommunala bolag, totalt cirka 1100 olika verksamheter.

Howwe går nu in som underleverantör till Addas Ramavtal för programvaror och molntjänster via Insight Technology Solutions AB

Ramavtalet innebär nya möjligheter för oss att agera som leverantör till offentligt ägda bolag med kraftigt förenklade inköpsprocesser i enlighet med LIU, säger Arvid Cullborg, Vice President på Howwe Technologies.

– För oss som bolag innebär det här nya möjligheter att agera som leverantör till offentligt ägda bolag med kraftigt förenklade inköpsprocesser i enlighet med LIU. Med vår mjukvara Howwe kan vi kan radikalt förenkla deras målstyrningsarbete och stötta dem med de utmaningar många står inför i form av krav på ökad effektivisering och produktivitetshöjning. Med Howwe lyckas de med att skapa ett tydligt medarbetarengagemang kring bolagets förbättringar, säger Arvid Cullborg, Vice President på Howwe Technologies.

Howwe är ett arbetssätt och en applikation som gör verksamhetsplanen tydlig och agerbar på alla nivåer i en organisation. Att som ledare inom offentlig sektor ha en enkel lösning för att systematisera, visualisera och göra målstyrningsarbetet digitalt och transparent är en nyckelfaktor för att uppnå målen.

Den ökade transparensen och fokus på de viktigaste nyckelaktiviteterna skapar ett ökat engagemang och ansvarstagande. Det resulterar i en kraftig resultatförbättring och minskad stress för verksamhetens medarbetare.

Howwe Technologies är underleverantörer till Insight Technology Solutions AB på ramavtalet. Insight Technology Solutions AB är en helhetsleverantör av programvara och IT-nära tjänster. De är en strategisk IT partner med tjänster för optimering av inköp av programvara, kostnadseffektivisering av IT processer, livscykelhantering och support av licenser/molntjänster. Med sina tjänster stöttar Insight sina kunder i deras digitaliseringsresa. De har ett partnernätverk med fler än 5000 partners, allt från nischade partners till globalt verksamma tillverkare, som tillhandahåller ett brett utbud av tekniklösningar och utökad produkt- och teknisk support.

– Partnerskap är en viktig del i vår strategi för att vara en heltäckande leverantör till våra kunder inom offentlig sektor och där passar Howwe Technologies in perfekt. De kommer in som en viktig pusselbit för våra kunder i deras digitaliseringsresa. Vad kunderna än har för mål ökar Howwe´s lösning tillsammans med leveransen från Insight kundteam chanserna för kunden att uppnå dem och där har vi ett gemensamt mål som jag ser fram emot att förverkliga, säger Sandra Simms, Affärsområdeschef Offentlig Sektor på lnsight Technology Solutions AB.

Howwe Technologies har redan flera kunder inom offentlig sektor som alla målstyr sina organisationer med hjälp av Howwe, bland annat Mimer, Botkyrkabyggen, Gävle Energi och Kronofogden.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>