HP Enterprise blir strategisk partner till Commvault
Hem Nyheter HP Enterprise blir strategisk partner till Commvault

HP Enterprise blir strategisk partner till Commvault

Publicerat av: Redaktionen

 

Nu får även Hewlett Packard Enterprises hela kundbas tillgång till Commvaults enhetliga lösningar för dataskydd och backup.

HP Enterprise blir strategisk partner till Commvault 1

Rikard Lindkvist Senior System Engineer, Commvault i Sverige

Det sker genom att Commvault nu är en del av Hewlett Packard Enterprise (HPE) Complete, en marknadsplattform för validerade lösningar som kombinerar produkter från HPE och företagets partners.

Att Commvault ingår i HPE Complete innebär att HPE och dess globala partnernätverk nu kan erbjuda Commvaults portfölj av kraftfulla programvaror för datahantering och -skydd – bland dem Commvault Data Platform – helt integrerat med HPE:s Storage-produkter.

Tack vare det utökade samarbetet blir det enkelt för företag och organisationer att integrera Commvaults programvarulösningar med HPE:s lagringssystem – bland annat HPE StoreOnce, HPE 3PAR, HPE Nimble Storage, HPE Apollo och HPE ProLiant. Dessa finns tillgängliga över hela världen genom HPE och dess partners. Det betyder att HPE:s kunder får bekväm tillgång till en enhetlig lösning för sin datahantering, oavsett om det lagras internt, i molnet eller en kombination därav.

– Med det här faller den sista pusselbiten på plats i vårt växande samarbete med Hewlett Packard Enterprise. Sedan tidigare har HPE levererat backuplösningen HPE GreenLake med Commvault Data Platform förinstallerat med sina servrar, lagrings- och nätverksenheter. Vår närvaro i HPE Complete öppnar nu helt nya möjligheter både för Commvault och för HPE-kunderna på den svenska marknaden, säger Rikard Lindkvist, Senior System Engineer på Commvault i Sverige.

Commvaults programvara från HPE Complete erbjuder en snabb och kostnadseffektiv lösning till företag som vill försäkra sig om kraftfullt dataskydd, backup och katastrofsäkring och även utnyttja sina egna data som en resurs för verksamheten.

Detta blir möjligt tack vare:

  • Optimering av processer för backup, arkivering, återställning, sökning som omfattar databaser, applikationer och klienter.
  • Avancerade strategier för dataskydd och regelefterlevnad som hjälper till att hitta, organisera och snabbt återställa data i hela organisationen från en centraliserad portal.
  • Stöd för hybridmoln där data kan flyttas, hanteras och aktiveras såväl i en intern IT-infrastruktur som i molnet.

Genom det utökade samarbetet med HPE kan Commvault nu leverera körklara lösningar för dataskydd som är validerade för både primär och sekundär lagring genom Commvault Data Platform och den nyligen lanserade lösningen Commvault HyperScale.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>