HP Inc. intar gamingvärlden med OMEN by HP
Hem Produkt Nyheter HP Inc. intar gamingvärlden med OMEN by HP

HP Inc. intar gamingvärlden med OMEN by HP

Publicerat av: Redaktionen

De nya speldatorerna i OMEN-serien kommer med knivskarp design, kraftfull grafik och är optimerade för VR – virtual reality.

Idag lanserar HP Inc. nya OMEN by HP-portföljen, särskilt framtagen för spelare som kräver det senaste inom innovation, kraft och prestanda för att övervinna sina motståndare.

Som en del av HPs strategi att vidareutveckla datorerna lanseras nu en gamingportfölj som möter de olika krav som olika typer av spelare ställer. Det nya sortimentet gör det lättare för spelare att hitta rätt plattform för sina behov. Plattformen OMEN X kommer lanseras i sommar och är skapad för spelare som kräver maximal prestanda och avancerade personliga konfigurationsmöjligheter.

De nya speldatorerna i serien OMEN by HP består av tre plattformar som alla är framtagna för att maximera spelupplevelsen. De bärbara datorerna i OMEN by HP-serien, som kommer i 15,6” och 17,3”, finns tillgängliga med Full HD IPS–skärmar (på vissa marknader också med 4K IPS-skärmar) för att maximera spelupplevelsen. Med kristallklart ljud signerat Bang & Olufsen och HP Audio Boost technology som skapar djup i ljudet, kommer spelare inte missa någonting.

OMEN Laptop – Skapade för spel

Modellerna har den nya OMEN-logotypen på locket och kommer utrustade med ett tangentbord med röd bakgrundsbelysning, samt dubbla fläktar för17.3 OMEN by HP_ Right Facing_Partially Open
kylning. Batteriet på 62 watt sitter plant och mot fronten av datorn vilket skapar en större kylningsyta och bättre luftgenomströmning för att optimera värmehanteringen utan att göra avkall på prestanda. Kraftfull grafik från NVIDIA med GTX 950M, 960M och 965M samt 6:e generationens Intel Core quad-core- processor upp till Core i7 gör att spelare är redo för vilken utmaning som helst.

OMEN Laptop kommer också med:

  • Wide Vision HD Camera som standard. På vissa marknader/modeller finns också Intel RealSenseTM Camera för 3D-möjligheter och för möjligheten att använda rörelsestyrning vid spel.
  • Upp till 16 GB minne och upp till 512 GB PCIe SSD eller upp till 2TB i modeller med en lagringsenhet alternativt konfigurationer med dubbla lagringsenheter i kombinationer av en SSD och en hårddisk.
  • HP Fast Charge och upp till 10 timmars batteritid på vissa modeller.

OMEN by HP Desktop – Certifierad för Virtual Reality och med den senaste grafiken från NVIDIA.

I serien av stationära OMEN-datorer finns VR-kompatibla modeller och de kommer med den senaste NVIDIA GeForce GTX 1080-grafiken. DenOMEN by HP Desktop PC with Dragon Red LED_Left Facing överklockningsbara Intel Core i7-processorn är tillräckligt kraftfull för att klara av de mest krävande spelen och VR-upplevelserna. Vissa modeller har även vätskekylning av processorn för att hålla datorn både tyst och sval. Det går dessutom enkelt att uppgradera datorn utan verktyg så att man som spelare kan maximera prestanda genom egna tillägg och anpassningar.

OMEN Desktop kommer också med:

  • K-versioner av Intel CoreTM i5- och i7-processorer med överklockningsmöjlighet.
  • Upp till 32 GB minne och mycket lagringsutrymme med upp till 512GB SSD och upp till 3TB av HDD för att kunna stödja platskrävande VR-spel och data (alla varianter finns inte i alla länder).

• Avancerade grafikkort, upp till NVIDIA GTX 1080 Founder Edition eller AMD RadeonTM R9 390X, vilket erbjuder bättre frame rates vid höga upplösningar (alla varianter finns inte i alla länder).

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>