HP Inc lanserar premiumdatorer med 18k guld och diamanter

Under pågående The New York Times International Luxury Conference lanserar HP Inc en ny premiumdator, HP Spectre – vilket är världens tunnaste bärbara dator.

 • Ett skal av CNC-fräst aluminium på bara 10.4 mm, lika tunt som ett AAA-batteri
 • Kraftfulla Intel Core i5- och i7-processorer levererar överlägsen prestanda jämfört med mobila processorer som ofta används i den här typen av datorer
 • Utmärkt underhållning med en full-HD 13,3”(33,8 cm) kant-till-kant skärm och Bang & Olufsen-ljud

HP Spectre och andra nya premiumprodukter Saffron_Gold_KB Open (1) (002)visades upp samtidigt som HPs samarbete med Tord Boontje och Jess Hannah, vilka både är världsberömda designers. Samarbetet har resulterat i ett par exklusiva bärbara datorer i begränsad upplaga som sammanför avancerad konst med ledande teknologi.

“HP Spectre är världens tunnaste bärbara dator och jämfört med majoriteten av supertunna datorer på marknaden så kompromissar inte denna dator med vare sig prestanda eller funktioner, säger Louis Perrin, director, consumer products, Personal Systems EMEA, HP Inc. ”Med en snygg och tunn design, en skärm med väldigt tunn ram, Intel Core i-processorer tillsammans med ljud från Bang & Olufsen sätter HPs designers och ingenjörer en ny standard med den nya Spectre.”

Världens tunnaste bärbara dator

HP har tänkt nytt i varje del av designprocessen av HP Spectre för att kunna ge både den bästa användarupplevelsen och maximal prestanda. Resultatet är en premiumdator där användarna inte behöver kompromissa med varken stil, funktion eller prestanda. Den har funktioner som:

 • En kolfiberbotten skapar en tunn profil som både är hållbar och lätt, med en total vikt på endast 1,1 kg.
 • Gnistrande koppardetaljer och en innovativ gångjärnslösning ger en illusion av gångjärnslös design.
 • Ett innovativt hybridbatteri som är uppdelat i två tunnare delar men som levererar samma effekt som ett enda batteri för upp till 9,5 timmars batteritid, trots att det är världens tunnaste bärbara dator.
 • En Full HD IPS -skärm med Corning Gorilla glas och en mycket tunn ram ger en utmärkt användarupplevelse både för att redigera foton och se en film eller optimera en presentation.
 • 6:e generationens Intel Core i5 och i7-processorer och en blixtsnabb PCIe SSD med lagring upp till 512 GB och 8 GB minne för maximal prestanda. Integration med Intel hyperbaric cooling system håller datorn kyld trots kraftfulla processorer i en liten förpackning.
 • Bang & Olufsens stereohögtalare med HP Audio Boost-teknologi.
 • Tre USB Type-C-kontakter, varav två stödjer Thunderbolt för blixtsnabb och mångsidig anslutning.

HP ENVY x360 uppgraderas och kännetecknas av tunnare design, längre batteritid samt 4K-upplösning

Saffron_Tord_01 (002)Med en 15.6” (39,6 cm) skärm kombinerar HP ENVY x360 kraft och prestanda i ett nytt tunt chassi som endast väger 2,04 kg och är 18,8 mm tunt. Jämfört med den tidigare generationen är den 21 procent tunnare samt har längre batteritid. HP ENVY x360 med en tidlös metalldesign kan nu också fås med 4K-upplösning. Plattformen har funktioner som:

 • En batteritid på upp till 11 timmar.
 • 6:e generationens Intel Core i5 or i7-processorer med valfri Intel IRIS -grafik eller 6:e generationens AMD A9-9410 Dual-Core-processorer med Radeon R3-grafik.
 • Full HD-skärm och premiumljud med HP Audio Boost-teknologi och inställning av Bang & Olufsen för att förhöja underhållningsupplevelsen.
 • Två USB 3.0 Type-A-portar, varav en med stöd för HP USB Boost, en USB 3.0 Type-C för dataöverföring, HDMI och SD-kortläsare för maximal produktivitet.
 • Upp till 8GB internminne och en eller två lagringsenheter upp till 2 TB HDD och upp till 256 GB PCIe SDD.

En ny generation HP ENVY

Den nya generationen HP ENVY har en elegant design, med kraft och prestanda samt en kant-till-kant skärm för en bättre användarupplevelse. Den kommer med funktioner som tre USB 3.0-portar och en USB Type-CTM samt HP Fast Charge vilket laddar batteriet upp till 90 procent på bara 90 minuter när datorn är avstängd.

Den nya HP ENVY som har en skärm på 15,6” (39,6 cm) väger in på 1,99 kg(3) och är 17,95 mm tunn.

HP ENVY kommer även med funktioner som:

 • Olika varianter av Intel Core-processor upp till i7 med UMA eller Intel Iris™-grafik.
 • 16 GB minne och möjlighet till dubbla lagringsenheter upp till 1 TB HDD och 256 GB PCIe SSD.
 • Stöd för Windows Hello genom en HD IR kamera(vissa modeller).

HP Spectre Pro 13

Nu lanseras också HP Spectre Pro 13 G1 med Windows 10 Pro. Den är inte bara stilsäker utan har även kraften och prestandan för att klara av stressiga jobbdagar. Förutom HP Care Pack som tillval erbjuder HP Spectre Pro företagstjänster. Företagskunder kan välja mellan HP Configuration, HP Deployment och HP Custom Business Services, för en personifierad IT-miljö och en förkortad uppstartstid. Små- och medelstora företagskunder kan välja Helpdesk by HP Care  som erbjuder service i världsklass. HP Subscription inkluderar produkt och tjänst till ett fast månadspris för att kunna maximera pengaflödet genom en månadsbetalningsplan.

 

Post Comment