Hem Produkt Nyheter HP lanserar nu nya skrivarlösningar skapade för att förenkla arbetet och gör det möjligt att sömlöst integrera analoga och digitala arbetsflöden.

HP lanserar nu nya skrivarlösningar skapade för att förenkla arbetet och gör det möjligt att sömlöst integrera analoga och digitala arbetsflöden.

Publicerat av: Redaktionen

Med HP Workpath och HP Command Center kan HPs partners och kunder att skapa och hantera appar som gör arbetsprocesser enklare och snabbare.

HP lanserar nu nya skrivarlösningar skapade för att förenkla arbetet och gör det möjligt att sömlöst integrera analoga och digitala arbetsflöden. 3HP utökar även sin A3-serie och introducerar nya säkerhetsfunktioner som ger världens säkraste utskrift.

Några av nyheterna som presenteras:

  • HP Workpath gör det möjligt att skapa appar anpassade till arbetsflödet för HPs multifuktionsskrivare
  • HP Command Center tillåter tjänsteleverantörer att hantera multifuktionsskrivare och dela appar på distans
  • Den utökade A3-serien är världens säkraste skrivare och levererar starkare färgåtergivelse
  • Nya säkerhetsförbättringar förenklar hantering av skrivarflottan för kanalpartners.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>