Hem Nyheter HP lanserar nytt partnerprogram – HP Amplify

HP lanserar nytt partnerprogram – HP Amplify

Publicerat av: Redaktionen

I slutet av sommaren lanserade HP Inc sitt nya, globala partnerprogram HP Amplify.  Det nya programmet ersätter HP:s tidigare partnerprogram ”Partner First” och lanseras den 1 november år 2020 för kommersiella partners med en bredare lansering i mitten av år 2021.

  • HP lanserar nytt partnerprogram – HP Amplify 2

    Stefan Bergdahl, vd på HP Sverige.

    Amplify, är det mest funktionella partnerprogrammet i HP:s historia och skiljer sig från alla andra i branschen. Vi har två olika nivåer för olika behov som vi kallar Synergy och Power. Oavsett omfattning baseras konceptet på prestanda, kapacitet och samarbete. Tre pelare som kommer framtidssäkra och göra det möjligt för oss och våra partners att lyckas skapa bästa möjliga kundupplevelse, säger Stefan Bergdahl, vd på HP Sverige.

Bland nyheterna finns bland annat ett nytt reward-system för partners som inte bara fokuserar på säljvariabler som volym och antal, utan också parametrar som uppkommer efter sälj som till exempel leveranstid och mjuka värden som kundnöjdhet. Amplify kommer också samla mer och nya datadrivna, vilket innebär att fokus kommer handla om skräddarsydda lösningar på individnivå.

  • Vi vill göra det lättare för partners att engagera sig på en djupare nivå. Det nya belöningssystemet uppmuntrar våra partners att överblicka fler parametrar än bara försäljningsintäkter, vilket innebär att Amplify minimerar konflikter och lirar bättre med de säljbaserade målsättningar som satts upp inom partnerorganisationen. Eftersom Amplify mäter nya resultatindikatorer kan vi också samla in helt nya parametrar av mätvärden som ger partnern helt nya unika insikter om varje kundresa, fortsätter Stefan.

Målsättningen att stimulera tillväxt för partners och förbättra slutkundsupplevelser genom att vara både enklare och mer insiktsfull än tidigare. Ju mer en partner investerar i Amplifys möjligheter, desto högre blir belöningen.

  • Oavsett vilken typ av partner vi arbetar mot, eller slutkund som partners arbetar mot, förväntar man sig numera alltid en automatiserad och personlig upplevelse. HP Amplify gör det inte bara lättare för partners att göra affärer med oss – det ger partnerna en tydlig väg att förbereda sin verksamhet och lyckas i dagens digitala miljö för att dra nytta av framväxande trender i den ständigt föränderliga kundresan, avslutar Stefan.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>