HP levererar banbrytande innovation för att säkra “Office of the Future”

Det är ingen hemlighet att frekvensen – och nedfall – av cyberattacker har varit på uppgång under de senaste åren. 

Ett växande antal av dessa attacker riktar endpoint enheter, t.ex. nätverksanslutna skrivare och datorer, med andelen mot bärbara och stationära datorer är det en fördubbling under de senaste sex åren . Och i våra samtal med kunder, är säkerhet en växande oro bland chefer som inte kan ignoreras.HP levererar banbrytande innovation för att säkra “Office of the Future”

I detta sammanhang har HP breddat sitt utbud kring säkerhet i områden där sårbarheter kan ofta förbises. Tidigare i månaden, erbjöds företag med nytt kydd så som företagsnätverk från infiltration, via skrivarportar.

På den kommersiella PC-sidan, har HP en omfattande uppsättning säkerhetslösningar i sitt sortiment av Elite PC, med fokus på att skydda inte bara enheten, men också användarens identitet och data – vilket gör dem till världens mest säkra och hanterbara datorer.

HP Sure Start Security Innovation skyddar datorn på sin djupaste nivå – BIOS eller Basic Input / Output System. Eftersom datorn firmware som kör den initiala startkoden innan operativsystemets programvara startar upp finns OS samt BIOS-kod, ett mål för skadlig kod, särskilt i avancerade ihållande attacker. I själva verket har BIOS använts tidigare för att penetrera nätverk eller gripa känsliga filer.

HP Sure Start Gen3 utökar nu sin täckning i System Management läge (SMM) skikt – den högsta privilegium vid användning. Det finns på den kommande HP Elitebook 800 G4-serien, även på HP Sure Start Gen3 detta bidrar till att förhindra sådana attacker genom att automatiskt detektera manipulering försök med BIOS (både pre-boot och run-time), användaren får ett meddelandeproblem och återställer BIOS i sitt ursprungliga perfekta skick, från en kopia som lagras på en särskild datachip. I den meningen är det självläkande.

Dessutom Sure Start Gen3 skyddar också data som styr BIOS-konfiguration och politik. Om BIOS är manipulerats, då kommer Sure Start Gen3 inte bara återställa det, men också återställa alla anpassade inställning IT. På detta sätt gör Sure Start Gen3 Windows 10 ännu säkrare för företaget.

En enad front på säkerhet

Att förstå att dagens cyberbrottslingars attack system på flera fronter, utvecklar  HP också andra säkerhetsfunktioner som inte bara skyddar datorn utan även användarens identitet, liksom data på enheten.

Det har blivit tydligt att lösenord inte längre är tillräckligt för att avskräcka hackare, vilket är anledningen till flera verktyg autentiserings – såsom biometri, PIN-koder eller smartkort – har vunnit i popularitet de senaste åren. Vår lösning var att utveckla en teknik som kallas HP Multi-Factor Autentisera , som integrerar Intel Autentisera teknik i HP: s Elite datorer med 7th generationens Intel Core processorer. HP och Intels partnerskap höja säkerheten till nästa nivå.

Tekniken möjliggör härdad, flerfaktorsautentisering som exponentiellt ökar svårigheten att hacka eftersom det tar fördel av en kombination av referenser. I själva verket gör det din inloggnings en miljon gånger säkrare, vilket är viktigt eftersom hackade lösenord fortsätter att vara en stor risk för företag.

Dessutom mobila arbetstagare – som ibland kan utsätta sitt “surfskydd” på en offentlig plats – De kommer att kunna skydda sig med HP Visst View, världens enda integrerade Privacy Screen .

Den finns i den aktuella Elite 840 G3 , Elitebook 1040 G3 och kommande Elite 840 G4, en View-teknik finns på 95 procent när skärmen betraktas från en vinkel, så att bara den person som arbetar framför skärmen kan visa displayen .

Slutligen, vi har byggt upp innovations säkerhet i nästa generations datorskärmar.

Hittills har webbkamera säkerhet (och farhågor om oönskade spioneri) undanröjts av en extremt låg-tech fix: En bit av maskeringstejp över linsen. Förbluffande utformade HP EliteDisplay S340c Böjd Monitor är världens första skärm för att inkludera en inbyggd i avskildhet en kamera som kan dyka upp eller vända ner i ramen, så att den kan döljas när den inte används. Webbkameran har också integrerat tekniken för ansiktsigenkänning för biometrisk autentisering via Windows Hej , som tillåter användare att logga in på Windows 10 dator utan lösenord.

Hanteringsfrågor

Naturligtvis är säkerhet som inte är hanterbar inte riktigt säker. För att möjliggöra IT-chefer de verktyg de behöver för att genomdriva säkerhetsregler, har vi utvecklat HP Manageability Integration Kit , världens första certifierad för Microsoft System Center Configuration Manager.

Fram till nu var det mest en manuell process för IT-chefer. Men, med den användarvänliga plug-in, kan nu IT-chefer fjärrstyra en flotta av HP-datorer, BIOS administration och mjukvara, kan  skapa mer trygghet för IT-teamet och mer frustration för blivande hackare.