HP presenterar en ny uppsättning DaaS
Hem LeverantörHP Inc HP presenterar en ny uppsättning DaaS

HP presenterar en ny uppsättning DaaS

Publicerat av: Redaktionen

I förra veckan presenterade HP en ny uppsättning av Device as a service (DaaS) för kunder och återförsäljare.

HP presenterar en ny uppsättning DaaS 2Det nya DaaS-erbjudandet innehåller tjänster anpassade för en större variation av kunders behov såsom analysfunktioner och förenklad och förbättrad IT-support.

Nyheterna som presenteras är:

  • HP Service Experts som ger överlägsen hantering av enheter genom nya analysfunktioner.
  • HP Tech Café med förbättrade erbjudande av kundvänliga försäljnings- och lagringslösningar.

Enligt IDC säger 63% av IT-cheferna att deras resurser dräneras av enhetshantering och att de skulle vilja kunna fokusera på andra IT-projekt. För att hjälpa till med att frigöra resurser utökar HP sin hanteringsanalys i realtid och proaktiva hanteringsfunktioner.

– Vår fortsatta expansion av DaaS speglar HPs djupa engagemang för att möta de förändrade behoven hos dagens arbetskraft. Dessa utökade tjänster möjliggör smarta, förenklade lösningar som skapar nya tillväxtmöjligheter för våra kunder, våra återförsäljare och vår verksamhet, säger Jenny Gustavsson, Produktchef Business Desktops & Services Sverige.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>