HP skyddar företag från cyberangrepp med HP Sure Click
Hem Leverantör HP skyddar företag från cyberangrepp med HP Sure Click

HP skyddar företag från cyberangrepp med HP Sure Click

Publicerat av: Redaktionen

På RSA Conference 2017 lanserades HP Sure Click som ska skydda användare från nätbaserade cyberangrepp.

Tillsammans med Bromium Inc. fortsätter HP arbetet att stärka säkerhetslösningarna till världens mest säkra och managerbara datorer, för att hjälpa HP skyddar företag från cyberangrepp med HP Sure Click 2företag och anställda att skydda sina datorer
mot virus och skadlig programvara som kan laddas ner under tiden en anställd surfar online. HP Sure Click kommer först att finnas tillgänglig på den prisbelönta HP EliteBook x360 1030 G2.

  • 81 procent av IT-chefer pekar ut osäkra webbläsare som den primära orsaken bakom attacker vilket gör att företag måste skydda sig mot detta ständigt föränderliga hot, säger Anna Josefson, produktchef Business Notebooks, HP. Genom att samarbeta med Bromium för att utveckla HP Sure Click har vi möjlighet att erbjuda den förstärkta säkerheten för webbläsare som en standardfunktion. Det gör att både användare och företag kan surfa tryggt och säkert.

I en undersökning med 400 CIO:s säger 68 procent att cyberattackerna har blivit mer sofistikerade, vilket gör det svårt för användare att skilja på säkra och osäkra webbplatser. HP Sure Click är designad för att avlasta ansvaret från användaren till datorn. Med HP Sure Click identifieras och stoppas automatiskt flera olika typer av cyberattacker som kommer från oavsiktliga besök på hemsidor, exempelvis pop-ups där ransomeware eller andra skadliga program kan dölja sig.

När en användare besöker en hemsida i Internet Explorer eller Chrome så aktiveras HP Sure Click automatiskt för varje ny sida som öppnas. Till exempel skapar HP Sure Click en isolerad webbsession som eliminerar risken för att osäkra webbplatser ska infektera andra flikar eller hela systemet.

  • Eftersom vi båda arbetar för att stoppa cyberkriminalitet och göra internet till en säker plats för alla kom samarbetet med HP naturligt, säger Ian Pratt, co-founder och president, Bromium Inc. Vi är väldigt stolta över att Bromiums virtuellt baserade säkerhetssystem blir plattformen där HP Sure Click kan leverera en säker upplevelse online tillsammans med HP:s enheter i världsklass.

HP Sure Click kommer först att introduceras som en nedladdningsbar version för HP EliteBook x360 1030 G2 under våren 2017 och kommer därefter vara en standardfunktion på de Elite PC plattformar som lanseras under andra halvan av året.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>