HP släpper en ny generation av HP ZBook Mobile Workstations

I fredags presenterade HP en ny generation HP ZBook Mobile Workstations, arbetsstationer skapade för designers och kreatörer.

HP släpper en ny generation av HP ZBook Mobile Workstations 1De är utformade för att förenkla designarbetet och erbjuder premiumdesign, innovativa samarbetsverktyg samt unika säkerhetsfunktioner.

Allt eftersom gränserna kring traditionella arbetsplatser suddas ut blir säkerheten för företag ännu viktigare. Därför har HP skapat nya ZBook, världens säkraste och mest managerbara mobila arbetsstationer. Samtidigt blir det enklare att samarbeta på ett naturligt och framförallt säkrare sätt.

– Vi ser hur fler och fler väljer att arbeta mobilt och för att möta kundernas behov behöver tekniken hänga med. Idag kräver kreatörer att en bärbar dator är minst lika bra som en stationär så att de kan jobba på språng. Detta sätter självklart press på branschen, som förväntas leverera produkter som håller för livsstilen. Vi arbetar ständigt för att kunna erbjuda den säkerhet och kraft man behöver som designer för att kunna spendera sin tid att skapa istället för att oroa sig om saker som batteritid, mobilitet och skärmkvalitet, säger Stefan Jeleby, produktchef för Workstations på HP Sverige.

I det bifogade pressmeddelande finns mer information om bland annat:

  • Hela den nya generationen av HP ZBooks har en ikonisk design i CNC-fräst aluminium och premiumkänsla
  • HP ZBook Studio x360 G5, världens mest kraftfulla 360-graders PC med 4K Dreamcolor Display (option)
  • HP Z Book 17 G5, världens mest kraftfulla mobila arbetsstation för användare som kräver maximal prestanda

Med världens mest kraftfulla Mobile Workstations sätter HP en ny standard för designers och kreatörer.