HPE förenklar backup i hybridmoln

Hewlett Packard Enterprise (HPE) lanserar idag nya lösningar för backup i hybridmoln och lösningar för copy data management (CDM).

HPE förenklar backup i hybridmoln 1De nya lösningarna gör att kunder kan  öka den operativa effektiviteten med upp till 95%, få snabbare backup
till molnet och reducera molnlagringskostnader med upp till 20x:

  • Nästa generation av HPE StoreOnce, vilket ger backupskydd med flash-lagringshastighet i datacentret samt kostnadseffektiv arkiv- och katastrofåterställning i molnet efter strömavbrott etc.
  • HPE Recovery Manager Central (RMC) 6.0 förenklar backupskydd och CDM för HPE Nimble Storage
  • Integration av HPE StoreOnce med Commvault minskar kraven på data och bandbredd för molnet
  • HPE GreenLake Backup har förbättrats med nästa generations HPE StoreOnce och Commvaults systemintegration, vilket möjliggör konsumtionsbaserade IT-modeller och sänker kostnader med upp till 30%

Som motorn för digital omvandling utgör data den mest värdefulla valutan för ett företag. Möjligheten att låsa upp det ekonomiska värdet från data är avgörande för att driva affärsresultat. Men att hantera och skydda data har blivit alltmer utmanande. Den explosionsartade ökningen av data, anspråksfulla service level agreements (SLA) och säkerhetshot sätter press på IT-branschen att börja använda intelligenta lagringslösningar.

”Företag behöver anamma en built-for-cloud approach vad gäller dataskydd och copy data management, både på plats och i molnet för enkel och effektiv datamobilitet”, säger Stephan Andersson, Country Sales and Presales Manager Hybrid IT, HPE Sverige. ”De lösningar och tjänster som lanseras idag möjliggör att våra HPE 3PAR- och HPE Nimble Storage-kunder enkelt kan sköta intelligent och flerskiktigt dataskydd, anpassat efter företags unika behov.”

Nästa generations HPE StoreOnce optimerar molninvestering

HPE StoreOnce erbjuder enkla, kostnadseffektiva och säkra backups till molnet, vilket resulterar i att kunden kan ha inflytande över molnets fördelar för långsiktigt bibehållande av backup-data. Detta underlättar vid lagstiftning, styrning och katastrofåterställning, samtidigt som det fortfarande går att använda lokala prestandaoptimerade StoreOnce-system för kortsiktig operativ återställning, vilket är mycket snabbare.

Nästa generations StoreOnce med Cloud Bank Storage förbättrar drastiskt prestandan och flexibiliteten av hybridmolnens dataskydd för miljöer som Amazon S3 och Microsoft Azure genom att endast kopiera unika data till molnet och lagra krypterad, självförklarande backup-data för enkel katastrofåterställning i molnet. Nästa generations HPE StoreOnce reducerar den operativa tiden med så mycket som 95%[iv] tack vare en enhetlig överblick av flera HPE StoreOnce-system, både lokalt och i molnet.

RMC 6.0 för HPE Nimble Storage ger ökad flexibilitet och flash-lagringshastighet

HPE RMC är en lösning för företag som vill använda sin backup-data till mer än bara återställning och därmed utveckla processen kring dataskydd från en reaktiv försäkringspolicy till en proaktiv och värdeadderad service för sin organisation.

HPE RMC erbjuder en enklare och centraliserad hantering av lösningar för kopieringsdata till HPE 3PAR och nu även HPE Nimble Storage. Direkt-backup med RMC 6.0 från HPEs lagringsarrayer till HPE StoreOnce ger ungefär 23x  snabbare backup[v] och 15 x snabbare återställning[vi] med lägre kostnader och komplexitet än konkurrerande lösningar.

HPE StoreOnce utökar sitt ekosystem med Commvault

Integrationen av nya Commvault Complete™ Backup & Recovery med HPE StoreOnce ger sömlös och effektiv backup till molnet. Commvault-kunder kan nu få upp till 20x[vii] lägre molnlagringskostnader, snabbare backups och omkring 95%[viii]  lägre backuplagring och nätverkstrafik.

Optimerad molnekonomi med GreenLake Backup

HPEs kunder kommer gynnas av att applicera molnekonomi i den lokala säkerhets- och kontrollinfrastrukturen med en konsumtionsbaserad IT-faktureringsmodell som går i linje och växer med företagets behov.

Planeringsstrategier med GreenLake Backup och HPE GreenLake Flex Capacity förbättras med nästa generations HPE StoreOnce och den nya integrationen av Commvault, vilket ger kostnadsbesparingar på 30% med HPE GreenLake Flex Capacity[ix]. Den fullständiga backup-lösningen är designad, styrd och implementerad av HPE Pointnext.

Rådgivning och professionell service för Microsoft Azure Hybrid Cloud erbjuds av HPE Pointnext, som hjälper kunder att definiera och implementera en hybrid IT-backupstrategi som levererar end-to-end-support för kundmiljön – från primär lagring till HPE StoreOnce och Microsoft Azure.

[iv] Baserat på management of federation av 20 StoreOnce Next Gen-apparater jämfört med driften av   20 x oberoende StoreOnce G3-apparater  (I molnet eller på lokal server)

[v] Baserat på HPE-testjämförelse mellan HPE Recovery Manager Central och traditionella backup-miljöer

[vi] Baserat på HPE-testjämförelse mellan HPE Recovery Manager Central och traditionella backup-miljöer

[vii] Antagande att dedupe-ration är på 20:1 jämfört med en fullt hydratiserad backup

[viii] Antagande att dedupe-ration är på 20:1 jämfört med en fullt hydratiserad backup

[ix] Baserat på en beställd studie av Forrester Consulting, The Total Economic Impact of HPE GreenLake Flex Capacity, maj 2018. Resultaten har erhållits från en kompositorganisation och baseras på intervjuer med kunder