Hem Nyheter HPE lanserar Right Mix Advisor

HPE lanserar Right Mix Advisor

Publicerat av: Redaktionen

HPE lanserar Right Mix Advisor, den första tjänsten som hjälper företag att utveckla skräddarsydda hybridmolnsstrategier.

HPE lanserar Right Mix Advisor

Christopher Wellise, Chief Sustainability Officer at Hewlett Packard Enterprise

HPE Right Mix Advisor rekommenderar vilka arbetsmängder och applikationer som bör flyttas till offentliga moln och vilka som bör lagras i privata moln. Tjänsten ger också info om man flyttar datan för att uppnå den rätta balansen av hybridmoln baserat på varje företags specifika behov.

Att bygga rätt hybridmolnstrategi kan hjälpa företag:

  • Förkorta tiden för datamigrering från månader till veckor
  • Minska risken för dåligt genomförda migreringar av data
  • Kontrollera kostnader för datamigrering och korrekt prognostisera pågående kostnad
  • Förhindra att kostnader skenar i väg andra ”överraskningar” i samband med datamigrering
  • Investera säkrare genom att basera beslut på data

Tjänsten fungerar genom att HPEs Pointnext-experter tillsammans med kundens IT-team analyserar data med hjälp av proprietära verktygs- och placeringsalgoritmer. Resultatet är en objektiv, datadriven rekommendation som också innehåller en implementeringsplan uppdelad i olika faser.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>