HPE Aruba Experts VIP Event
Hem EVENT HPE Master ASE och Aruba Experts VIP Event

HPE Master ASE och Aruba Experts VIP Event

Publicerat av: Redaktionen

På plats i sköna Vaxholm

Efter att blivit kallade till denna hedersvärda tillställning så infann vi oss på Vaxholms hotell.

Solen lyste och det var tydlig vårfeeling i luften. Samtliga HPE Master ASE och Aruba Expert certifierade individer i Sverige hade blivit inbjudna och det blev väldigt bra uppslutning. Jag hörde en siffra att vi var 37st HPE/Aruba experter under ett och samma tak, mäktigt!

Förutom informativa sessioner och givande diskussioner så fick vi sätta vår samarbetsförmåga och våra tankeknölar på prov i ”Fångarna på Kastellet”. Det var både klurigt och lite jobbigt men framförallt så var det väldigt roligt. Extra kul var det att få knyta nya kontakter i branschen då vi blandades in i lag med kollegor ifrån hela partnerlandskapet.

Aranya representerade över 50% av Aruba expert certifikaten

HPE Aruba Experts VIP EventDe med Aruba expert certifiering är märkbart färre än de med HPE Master ASE. När vi samlar oss och nätverkar så är vi ifrån Aranya 3st, Christoffer Jacobsson, Tomas Johansson och Jonas Hammarbäck. Ifrån övriga partners tillsammans hittar vi totalt 3st. Samtliga har varsitt Expert certifikat förutom Tomas som har två stycken! Det innebär att vi på Aranya stod för hälften av personerna med Aruba expert certifiering men mer än hälften av expertcertifikaten på detta event. Detta är något som tydligt visar vårt fokus på spetskompetens inom Aruba.

När vi pratade med en representant ifrån Aruba så gjorde vi det klart att vi framöver ämnar att utöka våra antal expertcertifierade inom Aruba på Aranya i minst samma takt som övriga partners tillsammans!

Så om du som läser detta brinner för att bli en Aruba expert så finns det inget bättre företag att söka sig till än Aranya. Här omges du av talang som hjälper dig att utvecklas snabbare och företaget står bakom kompetensutveckling av allra högsta grad till 100%.

HPE Most Valuable Person 2021 jobbar på Aranya

Bättre avslutning på eventet kunde vi inte önska oss, först fick Tomas Johansson komma fram och bli hyllad tillsammans med de individer som innehar dubbla expertcertifieringar. Som om inte en är svårt nog att ta, starkt jobbat Tomas! Kort därefter fick Christoffer Jacobsson på Aranya utmärkelsen ”Most Valuable Persson 2021” i Sverige. Detta är något som vi på Aranya är mycket stolta över och den fina glastrofén pryder numera kontoret i Stockholm.

”Jag är mycket hedrad, ett stort tack till alla på HPE som tyckte att just jag skulle bli MVP. Jag hoppas att kunna fortsätta att vara minst lika värdefull kommande år! När de i motivationen läste att man numera lägger en mick väldigt nära denne person på events så förstod jag att det var jag! ” – Säger Christoffer Jacobsson, Aranya.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00