HPE och SAP-partner levererar SAP HANA Enterprise Cloud med HPE GreenLake Cloud Services

Hewlett Packard Enterprise (HPE) meddelar att de tillsammans med SAP ska leverera en ny kundutgåva av SAP HANA Enterprise Cloud med HPE GreenLake, en edge-tjänst för kunders datacenter eller samlokaliseringsanläggning.

HPE och SAP-partner levererar SAP HANA Enterprise Cloud med HPE GreenLake Cloud Services 1
Keith White, senior VP och general manager, HPE GreenLake Cloud Services, på HPE

Kunden kan behålla sitt SAP-programvarulandskap och data lokalt, nu med en prenumerationsbaserad, smidig, elastisk och konsekvent molnupplevelse från SAP med HPE GreenLake.

Enligt forskning från IDC uppger organisationer att 70 procent av ansökningarna förblir utanför det allmänna molnet på grund av bland annat applikationsfiltring, säkerhets- och efterlevnadsproblem och höga kostnader.

Med HPE GreenLake kommer SAP att kunna erbjuda SAP HANA Enterprise Cloud med en konsekvent, automatiserad molnupplevelse och deras flexibla prenumerationsbaserade as-a-service-modell.

Genom HPE GreenLakes robusta molntjänster och analysverktyg kan SAP erbjuda lokala applikationshanteringstjänster på valfri plats.

“Kunder vänder sig i allt högre grad till HPE GreenLake för att dra nytta av molnets smidighet och flexibilitet samtidigt som de erbjuds säkerhet, datasuveränitet, efterlevnad, synlighet och kostnadskontroller för en lokal installation. Vi har en enorm möjlighet att bygga vidare på det omfattande beprövade partnerskap som HPE och SAP har byggt under årtionden, med kombinationen av vår snabbt växande molntjänstverksamhet med HPE GreenLake och vårt marknadsledarskap för att driva SAP-arbetsbelastningar,” säger Keith White, senior VP och general manager, HPE GreenLake Cloud Services, på HPE.