HPE Partner Ready Program

Det nya HPE Partner Ready-programmet är baserat på partneråterkoppling och är utformat för att leverera konsekvent hög kvalitet via en stabil programram och kompensationsmodell.

HPE Partner Ready Program 1Bland annat adderas nya försäljningsresurser och specialiststöd.

HPE har också introducerat HPE GreenLake Quick Quote, ett verktyg som gör det möjligt för partners att enkelt justera arbetsbelastningar för att matcha kundernas behov och budget samt reducera tiden som krävs för att generera offert.

“Våra partners är hjältar i verksamheten. De spelar en mycket viktig roll som en förlängning av våra egna försäljnings- och tekniska team,” säger Paul Hunter, HPE Global Channel Chief. ”Tillsammans med våra partners kan HPE leverera transformativa as-a-service-lösningar till kunder över hela världen. Vårt uppdaterade partner ready- program är utformat för att ge en optimal kombination av försäljning och fältaktivering, inklusive ekonomiska incitament och belöningar. Allt för att hjälpa våra partners att växa sin affär. ”

Första gången HPE aktiverade partners för att sälja HPE GreenLake var för tre år sedan. Idag är kanalen ett kraftfullt och växande ekosystem som hjälper HPE att snabbt skala as-a-Service-verksamheten. Över 500 partners har för närvarande aktiva HPE GreenLake-erbjudanden.

“HPE GreenLake är en spännande lösning för oss. Att kunna erbjuda kunderna en flexibel modell för deras infrastruktur ger oss en konkurrensfördel”, säger Xara Tran, VD och styrelseordförande, Champions of Change. ”HPE GreenLake låter oss ha löpande dialog med kunderna och spela en viktig roll i deras digitala omställning. Vi är inte bara en återförsäljare; vi har blivit en helt integrerad teknikpartner.”