Huawei är årets teknikleverantör

Telekomgalan var nu på onsdagen den 8 februari , för sjätte året i rad rivstartar de våren med Telekomgalan 2017.

Eftermiddagen ägnades åt att lyssna på spännande föreläsare och diskussioner och på kvällen var det dags Huawei är årets teknikleverantör 1för galamiddag där branschen prisas när Telekompriset delas ut i sju kategorier.

De nominerade bolagen var 5 stycken, och den lyckligare vinnare var Huaewi , men en utlåtande som: Kinesiska Huawei har det senaste året fortsatt sitt framgångsrika arbete på den svenska marknaden. Bland annat ligger man bakom 3s framgångsrika tjänst Wifi Calling.

Kvällens galamiddag leds återigen av Johan Wester!

 
ÅRETS TEKNIKLEVERANTÖR
Hexatronic Fiber- och telekominfrastruktursleverantören Hexatronic växer så att det knakar och har de senaste åren växt till en omsättning på närmare en miljard kr.
Huawei Kinesiska Huawei har det senaste året fortsatt sitt framgångsrika arbete på den svenska marknaden. Bland annat ligger man bakom 3s framgångsrika tjänst Wifi Calling.
Instabridge Genom att dela wifi-inloggning med varandra kan fler få tillgång till gratis internet, något som är viktigt i stora delar av världen. Med fler än två miljoner användare och backning från Silicon Valley-ikonen Tim Draper är Instabridge ett hett bolag inom wifi.
Springworks Springworks SaaS-plattform SPARK revolutionerar marknaden för uppkopplade bilar och ger mobiloperatörer möjlighet att ta en stark position på en ny marknad.
Teracom Med produkten Air2Fibre har Teracom skapat en kostnadseffektiv och snabb lösning för de delar av landsbygden där det inte är lönsamt att gräva fiber till hushåll och företag.