Hem LeverantörHuawei Huawei Connect 2020 har gått av stapeln

Huawei Connect 2020 har gått av stapeln

Publicerat av: Redaktionen

Årets upplaga av Huawei Connect, ett av Huaweis flaggskeppsevenemang, har idag gått av stapeln.

Huawei Connect 2020 har gått av stapeln 5Huawei Connect är ämnat för den globala ICT-branschen och hålls i Shanghai från 23 till 26 september i år.

Huawei Connect är en öppen plattform utformad för att hjälpa Huaweis kunder och partners att navigera i förändringar i branschen, dela erfarenheter och diskutera hur branschen kan samverka för att skapa nytt värde. Vid årets evenemang utforskar talarna trender och möjligheter inom digitalisering , visar avancerad ICT-teknik, produkter och lösningar, ger tittarna insyn i gemensam innovation och delar bästa praxis inom digital transformation. Huaweis främsta mål är att bygga ett öppet och sunt branschekosystem som kommer att gynna alla intressenter och skapa nya värden.

Evenemangets första dag har bjudit på en keynote av roterande ordförande Guo Ping om att skapa nya synergier över fem tekniska områden, summits med fokus på hur mångsidiga transporter visar vägen mot en digital värld, hur 5G inspirerar nya värden för industrier och Huaweis initiativ för digital integration, TECH4ALL.

Se sändningarna från den 23 september här: https://e.huawei.com/se/huaweiconnect2020

-Den första dagen av Huawei Connect 2020 har varit fullspäckad med intressanta diskussioner, där vi verkligen kan se bredden av påverkan som teknik har på oss som individer och på samhället i stort. Vi har fått veta mer om hur ICT kan ge nytt värde åt digital integration i ett samtal med IUCN och hur tekniken kan stötta distansinlärning i en diskussion med UNESCO, samtidigt kan ICT påskynda utvecklandet av smart räls för järnvägen. Det är otroligt vad vi idag kan åstadkomma med hjälp av teknik och jag ser fram emot fler intressanta berättelser från våra kunder och partners under de kommande dagarna, säger David Liu, vd Huawei i Norden och Baltikum

Evenemanget fortsätter under torsdagen 24 och fredagen 25 september och på agendan under dessa dagar står bland annat: Keynotes på teman som Building Industry Intelligent Twins with Intelligent Connectivity och Building an Intelligent World Together with Ubiquitous Cloud and Intelligence, med bland andra Hou Jinlong, ordförande för affärsgruppen för AI och Cloud.

Under dagen hålls även två summits, med titlarna: Accelerating Industry Digital Transformation Through All-Scenario Intelligent Connectivity och Co-Building Innovative Data Infrastructure to Unleash New Data Value.

På fredagen, den 25 september, hålls evenemangets sista keynote som kommer handla om Exploring New Value with Global Developers.

En nordisk upplaga av Huawei Connect kommer att gå live mellan den 13 och 15 oktober. Ett webinar per dag arrangeras, på teman som:

  • Webinar 1: Datainfrastruktur, lagring, databehandling och moln, för en intelligent tid
  • Webinar 2: Nästa generations campus- och datacenternätverk i den trådlösa eran
  • Webinar 3: AI och Cloud påskyndar den digitala transformationen av industrin

För mer information om Huawei Connect, agenda och anmälan, vänligen besök:

https://e.huawei.com/se/huaweiconnect2020

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>