Huawei Enterprise åker på nordisk roadshow för att visa upp det senaste inom digital transformation
Hem LeverantörHuawei Huawei Enterprise åker på den nordiska roadshow för att visa upp det senaste inom digital transformation

Huawei Enterprise åker på den nordiska roadshow för att visa upp det senaste inom digital transformation

Publicerat av: Redaktionen

Idag påbörjas den nordiska delen av Huawei Enterprise ICT Roadshow 2022: Digital Transition to New Value Together.

Roadshowen kommer att besöka flera städer i Sverige, Norge och Finland och bli en mötesplats för kunder, partners, media och kollegor i industrin.

Huawei kommer att visa upp sina senaste produkter och tjänster som behövs för att fortsätta driva digital transformation i stora företag och organisationer.

Huawei Enterprise åker på nordisk roadshow för att visa upp det senaste inom digital transformation– Syftet med denna roadshow är att visa upp våra viktigaste produkter och lösningar för att kunna fortsätta stötta den digitala transformationen i samhället. Vår tanke är att roadshowen ska inbjuda till diskussioner, kunskapsutbyte och ge alla en god idé om hur framtiden kan komma att se ut.

-Huawei stöttar aktivt det lokala näringslivet och den lokala communityn, säger Willi Song, President of Huawei CEE & Nordic European Enterprise Business Group.

Bland produktnyheterna märks Campus Networks, Data Centers & Huawei Cloud. Huawei kommer också att visa upp nya lösningar inom utbildning, offentlig sektor, finans och energi. Som en del av utställningen finns givetvis möjlighet att prata med Huaweis experter och själv testa produkterna.

Huawei ser inte tekniken som en motkraft till naturen. Istället bör den hjälpa naturen frodas och minska människans påverkan på planeten. Under roadshowen kommer flera partnerprojekt till syfte att skydda naturens ekosystem att demonstreras. Dessa projekt implementeras i hela Europa under som en del av Huaweis initiativ TECH4ALL, vilket lanserades 2019 och redan har haft positiv påverkan på den biologiska mångfalden.

I mer än elva år har Huawei fokuserat på att utveckla lokala talanger och främja ett större intresse för IT- och telekomsektorn. Detta sker genom flera olika projekt såsom Huawei ICT Academy och Seeds for the Future, med syftet att öka studenternas kunskaper inom digitala teknologier. Dessa program, och Huaweis arbete för att bidra till den lokala tech-scenen, kommer också att uppmärksammas under roadshowen.

I Sverige kommer roadshowen till Malmö 30 maj, Göteborg 9 juni samt till Stockholm 13 juni. Senare i år fortsätter den till flera länder i Central- och Östeuropa.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>