Hem LeverantörHuawei Huawei lanserar ny, spännande kamerafunktion – Dual-View Camera Mode

Huawei lanserar ny, spännande kamerafunktion – Dual-View Camera Mode

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanserar Huawei ny EMUI 9.1 som ger användare av Huawei P30-serien tillgång till så kallad dual-view camera mode.

Huawei lanserar ny, spännande kamerafunktion - Dual-View Camera Mode 3Det är en av de mest spännande och innovativa kamerafunktionerna för smarta mobiler på länge. Funktionen gör det möjligt att skapa split-screen-videos genom att använda telefonens primära kamera- och zoomobjektiv samtidigt. Resultatet innebär att videon visar och spelar in två perspektiv på samma gång.

Med banbrytande och avancerad kamerateknik fortsätter Huawei att fokusera på innovation och samtidigt bana väg för användare att uppleva ytterligare kreativa möjligheter inom video.

Kameraläget Dual-view, som finns tillgängligt i både Huawei P30 och P30 Pro, kan skapa exceptionella videoklipp på egen hand eller i kombination med andra videofunktioner såsom AI-redigering. Huawei P30-serien är den första i branschen att leverera dubbla perspektiv, där funktionen gör det möjligt för användare att fånga en händelse med mer bakgrund och omgivande objekt på ett nytt och unikt sätt.

Toppfunktionerna i dual-view-läget i P30 och P30 Pro gör det möjligt att:

  • Fånga en bred vy med mer bakgrund och omgivande objekt
  • Samtidigt zooma in på önskade motiv via split-screen
  • Fotografera två olika vinklar, panorama och närbild samtidigt
  • Möjlighet att justera förstoringsgraden
  • Ta konstnärliga och kreativa bilder för att bevara speciella ögonblick

Utöver att EMUI 9.1-uppdateringen aktiverar dual-view mode, har Huawei P30 Pro funktionerna SuperZoom-objektiv som stöder 5x optisk zoom, 10x hybridzoom och 50x digital zoom samt SuperSpectrum Sensor med ett ISO-tal på hela 409 600 som levererar 40 procent mer ljuskänslighet vilket möjliggör fantastiska bilder i mörka miljöer.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>