Huawei lanserar “Super Device” – mjukvarulösning som låter användare kombinera sina enheter till en enda sömlös enhet
Hem LeverantörHuawei Huawei lanserar “Super Device” – mjukvarukoncept som låter användare kombinera sina enheter till en enda sömlös enhet

Huawei lanserar “Super Device” – mjukvarukoncept som låter användare kombinera sina enheter till en enda sömlös enhet

Publicerat av: Redaktionen

Huawei har rivstartat årets upplaga av Mobile World Congress genom att lansera mjukvaru-lösningen Super Device – ett helt nytt mjukvarukoncept som möjliggör sömlös anslutning mellan enheter.

Något som skapar en väldigt effektiv arbetsupplevelse både hemma och på kontoret.

Huawei lanserar “Super Device” – mjukvarulösning som låter användare kombinera sina enheter till en enda sömlös enhetIdag behöver många användare ofta hantera och pendla mellan två eller flera olika och fragmenterade ekosystem. Bärbara datorer används för arbete medan den smarta mobilen mest är till för underhållning. Detta då det inte finns något enkelt och enhetligt system som täcker användarens dagliga behov. Huaweis mjukvarulösning Super Device är företagets senaste innovation för att skapa en sömlös AI-upplevelse, där enheter smidigt arbetar tillsammans.

Huaweis fokusområden för Seamless AI Life är hälsa, träning, resor, underhållning samt smarta hem och kontor. Den nya tekniken förbättrar användarupplevelsen genom att kombinera två av Huaweis kärnfunktioner, samarbete över enheter och ett integrerat ekosystem. Cross-Device Collaboration-tekniken låter användare koppla ihop flera enheter till en enda användarupplevelse. Kombinationen av de två delarna av Super Device-mjukvaran stimulerar kreativitet samt förbättrar och effektiviserar kommunikation vart användaren än arbetar från.

Så här fungerar det:
  • Dela filer smart och enkelt: Super Device är tillgänglig på Huawei-datorer via det lättanvända gränssnittet i kontrollcentret. Detta ger snabb åtkomst till din telefons foton och filer, samt en bekväm smart skärmanslutning för presentationer.
  • Enkel anslutning av enheter: Med Super Device startas anslutning till andra enheter genom att klicka på kontrollpanelikonen längst ner till höger på datorn och sedan dra enhetsikoner för närliggande enheter till datorikonen. Med Pop-Up Pairing-funktionen kan Huawei-datorn snabbt och enkelt ansluta till Huaweis trådlösa hörlurar, högtalare, Bluetooth-mus och tangentbord, samt skrivaren, vilket förbättrar den smarta kontorsupplevelsen.
  • Super Device förvandlar din PC till ett kraftfullt produktivitetsverktyg genom att skapa en unik och komplett digital upplevelse. Funktioner som är unika för varje enhet ger tillgång till andra enheter i gruppen, så att enheterna kan dra full nytta av varandras styrkor.

Den nya mjukvaran säkerställer ett fokuserat och effektivt arbetsflöde för användaren, som enkelt kan arbeta med uppgifter över flera enheter.

Höjd produktivitet och tillgänglighet

Super Device ger användaren en förbättrad teknisk upplevelse som gör det lättare att vara produktiv. Stöd för Super Device-funktionalitet kommer att rullas ut även till tidigare modeller av Huaweis datorer, förutsatt att användare uppdaterar sin dators mjukvara till den senaste versionen.

Användare kan också ansluta en Huawei PC till en Huawei MateView-skärm för att dra nytta av en ännu större skärm.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00