Hem Produkt Nyheter Huawei lanserar uppstickaren Nova 5T – magisk porträttfunktion och fem AI-kameror

Huawei lanserar uppstickaren Nova 5T – magisk porträttfunktion och fem AI-kameror

Publicerat av: Redaktionen

Nu kommer Huawei Nova 5T. Mobiltelefonen som är skapad för alla de med ett aktivt och socialt liv. En mobilkamera för de modemedvetna, de sociala medieaktiva och de som gillar att fotografera och filma sig själv och sina vänner. Med skön, futuristisk design, kraftfull selfiekamera, smarta AI-funktioner och fem AI-kameror gör nu Huawei Nova 5T entré på den svenska marknaden.

Huawei lanserar uppstickaren Nova 5T – magisk porträttfunktion och fem AI-kameror 2

Huawei Nova 5T

– Vår nya Nova 5T är en fantastisk mobiltelefon för alla de aktiva, mode- och designmedvetna människorna i vårt land som gärna delar med sig av sitt liv på sociala medier. Kamerafunktionen är bland de bästa och smartaste som finns på marknaden idag och helt i linje med Huaweis tradition av att ligga i framkant gällande bilder och videos. Vår nya mobil har fem kameror, smarta AI-funktioner och är perfekt för alla de som njuter av att skapa bilder och videos med wow-känsla, säger Sofia Björnerfors, PR ansvarig på Huawei Consumer Group i Sverige.

Snygg design för den modemedvetna – Designens förfinade yta erbjuder en unik textur som framhäver ljuskontraster och skapar en 3D effekt på den släta ytan. Spegeleffekten i designen ger telefonen ett holografiskt utseende. Nova 5T har en 6,26-tums Huawei Punsch FullView skärm och väger enbart 174 gram tack vare den lövtunna 7,87 mm tjockleken, vilket ger telefonen en läckert utseende.

Telefonen är tillgänglig i de tre färgerna Crush Blue, Black samt en begränsad upplaga av Midsummer Purple. Den sistnämnda är en vacker design med en stjärnsymbol ingraverad på ett ljusreflekterande glas-skal i lila, som skapar skimrande kontraster i ljuset. Tack vare den avancerade kameran och ergonomiska designen, passar Nova 5T perfekt för den som gillar att dela med sig av sitt liv genom att skapa innehåll till sociala medier.

Fem AI kameror – Huawei är hyllade för sina mobilkameror och kamerorna i Nova-serien är inget undantag, speciellt inte när det kommer till selfiekameran. Nova 5T’s 32megapixels superskarpa kamera fångar varje detalj med hårfin skärpa som saknar motstycke. På telefonens baksida finns fyra AI kameror som stödjer högupplösnings-, ultra-vidvinkel-fotografering med makro och skärpedjup.

Den kombinerar också AI-driven semantisk bildsegmentering med en 48 megapixels HD lins, 16 megapixels vidvinkel-lins, 2 megapixels makro-lins och 2 megapixels bokeh-lins. Kombinationen ger detaljerade fotografier med balanserad exponering under alla ljusförhållanden. AI-förstärkt teknik så som AI-bildstabilisator, auto-exponeringslås och auto-focus lås, verkar för att säkerställa att bilderna är skarpa och detaljerade. Dessutom erbjuder Nova 5T kraftfull, automatisk video-editering.

Prestanda och snabbhet med EMUI 9.1 – Huawei Nova 5T Huawei av en Kirin 980-AI processor som ger enastående prestanda, effektivitet i världsklass och snabbare bildigenkänning. Kombinerat med ett 8GB ramminne och operativsystemet EMUI 9.1 så levererar Nova 5T en prestanda som mäter sig med Huaweis premiummodeller. Mobiltelefonen stödjer även Huawei SuperCharge vilket gör laddningen både snabb och säker.

Pris och tillgänglighet

Huawei Nova 5T kommer att finnas tillgänglig från och med november. Det rekommenderade cirkapriset är 4995 SEK.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>