HUAWEI MateBook D – den perfekta laptopen för den som inte nöjer sig med annat än det bästa
Hem LeverantörHuawei HUAWEI MateBook D – den perfekta laptopen för den som inte nöjer sig med annat än det bästa

HUAWEI MateBook D – den perfekta laptopen för den som inte nöjer sig med annat än det bästa

Publicerat av: Redaktionen

Den senaste laptopen från Huawei är av förstklassig kvalitet och bevisar företagets förmåga när det kommer till bärbara datorer.

HUAWEI MateBook D – den perfekta laptopen för den som inte nöjer sig med annat än det bästa 2Den extremt tunna ramen i metall gör MateBook D till en av de stilrenaste produkterna på marknaden inom sin kategori. Samtidigt får användarna en fantastisk upplevelse tack vare displayen som täcker hela 81 procent av hela skärmen.

Nyligenpresenterade Huawei den supertunna laptopen MateBook D 14”. Den utmärker sig främst genom att vara oerhört liten och smidigt, ha en tidlös och elegant design som dessutom är ergonomisk samtidigt som den är väldigt högpresterande. Precis som MateBook X och MateBook X Pro är den förstklassiga teknologin på MateBook D 14” ett kompromisslöst svar på användarnas förväntningar.

MateBook D 14” väger endast 1,4 kg och överraskar både med sin låga vikt och nätta storlek. Tack vare den revolutionerande skärmen har MateBook D en display på hela 14 tum, trots att den till storlek är mindre än datorer med en skärm på 13 tum. Metallchassit är endast 15,8 mm tunt och tillverkat med extrem precision med fokus på detaljer. MateBook D imponerar inte bara med sin snygga design och kompakta storlek. Den är även utrustad med den åttonde och senaste generationen Intel Core-processorn och fristående NVIDIA GeForce MX150 grafikkort. Displayen har en perfekt skärpa och en hög ljusstyrka på bilden. Dessutom har den det unika läget Eye Care som hindrar ögonen från att överansträngas vid användning.

Liksom andra bärbara datorer från Huawei har MateBook D 14” utformats för att garantera överlägsen bekvämlighet och ergonomi.

Den innovativa strömbrytaren är utrustad med en fingeravtrycksavläsare som samarbetar med ett TMP-kodningschip, vilket gör att det går att starta och logga in i operativsystemet med en enkel knapptryckning på ett bekvämt och tryggt sätt.

Trots dess extremt slimmade storlek är MateBook D utrustad med fyra högtalare med Dolby Atmos-ljudsystem som minimerar missljud när du tittar på film, spelar spel eller lyssnar på musik. Sist men inte minst varar batteritiden upp till 12 timmars aktiv filmuppspelning, arbete i Office-programmen eller surfande. Det gör att användaren kan jobba hela dagen utan att behöva bära med sig laddaren, vilket gör laptopen ännu mer mobil.

Pris och tillgänglighet

MateBook D 14 tum hade säljstart på den svenska marknaden i början av juli 2018, med bred distribution, bland annat genom Elgiganten och Inet och kommer finnas tillgängliga i färgen Mystic Silver.

  • Rek. butikspris för i5/8/256/UMA/Windows Home: 9 995 SEK
  • Rek. butikspris för i5/8/256/MX150/Windows Home: 10 995 SEK
  • Rek. butikspris för i7/8/256/MX150/Windows Home: 12 495 SEK

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>