Huawei P30-serien säljs med Watch GT på köpet

Försäljningen av nya Huawei P30-serien är i full gång samtidigt som de positiva omdömena om den nya mobilserien fortsätter komma.

Huawei P30-serien säljs med Watch GT på köpetI Sverige inleddes försäljningen samma dag som P30-serien lanserades i Paris. Som introduktionskampanj erbjuds nu alla som köper någon av de nya mobilerna sportklockan Huawei Watch GT utan extra kostnad.

– Vi har förmodligen marknadens absolut vassaste smarta mobiler just nu och att då också kunna erbjuda ett introduktionserbjudande av rang är fantastiskt glädjande. Det gäller under perioden 26 mars – 7 april 2019 hos de svenska återförsäljarna och innebär att den som är tidig med att köpa mobilen alltså får den snygga gröna varianten av nya sportklockan Watch GT på köpet, säger Sofia Björnerfors, PR- ansvarig på Huawei Consumer Group i Sverige.

Huawei P30-serien kommer ändra användarnas förväntningar på smartphone-fotografering.

Huawei P30 Pro når rekordhöga sammanlagda DxOMark-poäng på 112 tack vare den nya Leica Quad Camera-systemet, med en 40 MP huvudkamera med Huawei SuperSpectrum-sensor, en 20 MP ultravidvinkelkamera, en 8 MP telefotokamera, Huaweis ToF-kamera och en 32 MP frontkamera som tar selfies till helt nya nivåer. Huaweis 1/1.7-tums SuperSpectrum-sensor ser ljus på ett fundamentalt nytt sätt. Huaweis RYYB SuperSpectrum-sensor skiljer sig från det traditionella RGGB Bayer-filtret genom att ersätta gröna pixlar med gula, vilket ger en maximal ISO-nivå på 409 600 på Huawei P30 Pro och 204 800 på Huawei P30. Detta fundamentala skifte inom sensor-teknik, kombinerad med Huawei AIS, OIS och Huawei P30 Pros f/1.6-bländare, ger en extraordinär foto- och videoupplevelse i en rad olika situationer och ljusförhållanden – inklusive extremt dåliga ljusförhållanden – och ger bilder med förbättrad detaljnivå, färg och klarhet.

Den nya SuperZoom-linsen ger en överlägsen zoom-nivå i en tunn formfaktor. Genom en ny periskopform kan SuperZoom-linsen ge en detaljerad förstoring med 5x optisk zoom, 10x hybrid-zoom och 50x digital zoom. Ett prisma i telefotokameran bryter ljuset i 90 grader för att maximera fokusomfång samtidigt som kamerahöjden minimeras utan att störa enhetens design.

Huawei P30-serien har en smartphone-kamera med mycket hög kvalitet. Huawei P30-serien innebär en ny era av video med studiokvalitet. Huaweis SuperSpectrum-sensor gör det möjligt att filma i extremt dåliga ljusförhållanden så att nattscener blir ljusa och detaljrika. Huawei AIS och OIS har stöd för bildstabilisering för alla typer av videofilmning vilket ger oklanderliga och stabila bilder. SuperZoom-linsen gör det dessutom möjligt att ta detaljrika närbilder, och AI Video Editor hjälper användaren att lägga på bakgrundsmusik och specialeffekter till sina videos och förvandlar på så sätt Huawei P30-serien till en mobil produktionsstudio.

HUAWEI Dual-View Video kan filma två perspektiv av samma scen på samma gång genom att använda flera kameror samtidigt. Huawei P30-serien kan fånga hela bilden samtidigt som den tar en närbild av motivet vilket ger nya och spännande möjligheter för video.

Huawei Watch GT Active har en klassisk armbandsurdesign, extremt lång batterilivslängd, låg strömförbrukning, precis aktivitetsspårning och en professionell träningscoach.

Huawei Watch GT använder ett innovativt Dual-chipset och har en smart, energisparande arkitektur som möjliggör byte mellan prestanda-och effektivitetsläge beroende på användaraktivitet för att uppnåmaximal batteritid. Huawei Watch GT Active har två veckors batteritid vid normal användning. Nya triathlonläget stöder tre typer av träning; simning på öppet vatten, utomhuscykling, och utomhuslöpning och kan spåra ett helt Triathlon, inklusive övergångstiden.