Hem Produkt Nyheter Huawei P40 Pro+ kommer till Sverige

Huawei P40 Pro+ kommer till Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Huawei bekräftade under en pressträff idag att deras senaste flaggskeppsmobil Huawei P40 Pro+ nu kommer till Sverige.

Huawei P40 Pro+ kommer till Sverige 2

Huawei P40 Pro+

P40 Pro+ har en banbrytande Ultra Vision Leica Penta-kamera kombinerat med en enastående design och kommer att finnas i svenska butiker under juli månad.

Den nya Huawei P40 Pro+ kommer utrustad med en Ultra Vision Leica Penta-kamera baserad på företagets hittills största CMOS-sensor. Sensorn, som mäter 1/1,28 tum, ger kameran 50MP-upplösning samt snabb och exakt autofokus (Full Pixel Octa PD AutoFocus). För användare som gillar att filma är Ultra Wide Cine-kameran på 40MP en välkommen nyhet. Kameran har teknik som gör det möjligt att enkelt filma i alla förhållanden, även i svagt ljus. En SuperZoom, som är helt unik för Huawei P40 Pro+, ger en optisk zoom på hela 10x och en digital zoom på 100x. Den frontmonterade 32MP-kameran med IR-djupsensor med både exakt motivisolering och naturliga Bokeh-effekter tar selfies till en helt ny nivå.

Genom att utnyttja multikamerasystemet och Huawei XD Fusion Engine kan Huawei P40 Pro+ slå samman och bearbeta data från flera källor för att förbättra bildkvaliteten avsevärt. Dessutom ger nya funktioner som introducerades med Huawei P40-serien, inklusive Huawei Golden Snap och Directional Audio Zoom, ännu mer mångsidighet till de kraftfulla kamerorna, vilket gör det möjligt för kreatörer att enkelt ta otroliga porträtt och videor under förhållanden med svagt ljus.

Baksidan tillverkad i ett keramiskt nanoteknikmaterial, som har tagits fram genom en tillverkningsprocess i flera steg som bland annat innebär fem dagar av kylning och en anpassad poleringsteknik, ger den kraftfulla kameratelefonen utmärkt hållbarhet och tidlös stil. Huawei P40 Pro+ finns i två klassiska färger: White Ceramic samt Black Ceramic. Utöver banbrytande kamerateknik och stilfull design är Huawei P40 Pro+ även utrustad med en Huawei Quad-curve Overflow-bildskärm med supertunna ramar och slimmade hörn för att ge en nära på helt ramfri vy. En fingeravtrycksläsare på skärmen erbjuder ett snabbt och pålitligt sätt att låsa upp enheten och apparna.

Modellen är baserad på en Kirin 990 5G SoC med ett integrerat 5G-modem som ger kraftfull prestanda, robust AI-stöd, batterieffektivitet och 5G-anslutning som är kompatibel med ett brett utbud av 5G-nätverkskonfigurationer. Wi-Fi 6 Plus-tekniken (160MHz) som finns i hela serien erbjuder höghastighetsanslutning med stöd för en teoretisk överföringshastighet på 2 400 Mbps. Huawei P40 Pro+ stöder den branschledande 40W trådlösa Huawei SuperCharge och har ett specialanpassat SuperCool 4-i-1-system för att hålla temperaturen nere medan den används.

I april 2020 gav Technical Image Press Association (TIPA) Huawei P40-serien den mycket eftertraktade TIPA World Awards 2020, och utnämnde Huaweis tre flaggskeppssmartphones – Huawei P40, Huawei P40 Pro och Huawei P40 Pro+ – till Best Photo Smartphones of 2020. Det är fjärde året i rad som Huawei P-serien har erkänts av TIPA. Detta placerar modellerna i samma sällskap som en rad exceptionella enheter och lösningar som professionella fotografer har kommit att älska och lita på.

Huawei arbetar i nära samarbete med globala utvecklare och erbjuder ett brett utbud av globala och lokala appar i AppGallery, Huaweis officiella appbutik. AppGallery innehåller ett flertal svenska appar och fler publiceras i rask takt. Bland de svenska apparna märks BankID, Swish, Freja eID, Fodora, Sleepcycle, KRY, Hitta.se, Biluppgifter, Telldus Live! mobile, TV-matchen, Storytel, Nextory och Truecaller. Parallellt publiceras också internationella appar för sociala medier, kartor och spel med mera upp i Huaweis AppGallery. Utöver detta finns verktyget Huawei Phone Clone som kan användas för att flytta appar mellan enheter. Och som ytterligare komplement är många företags websidor anpassade för mobiler och kan användas via browsern.

Pris och tillgänglighet

Huawei P40 Pro+ kommer att finnas tillgänglig i svenska butiker under juli månad i färgerna svart och vit. Det rekommenderade cirkapriset är SEK 13.990 (8GB + 512GB)

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>