Huawei i samarbete med Porsche Design – lanserar telefon i exklusiv upplaga
Hem LeverantörHuawei Huawei i samarbete med Porsche Design – lanserar telefon i exklusiv upplaga

Huawei i samarbete med Porsche Design – lanserar telefon i exklusiv upplaga

Publicerat av: Redaktionen

Mobiltillverkaren och teknikinnovatören Huawei har i ett exklusivt samarbete med premiumvarumärket Porsche Design tagit fram den revolutionära telefonen Porsche Design Huawei Mate 9.

Porsche Design Huawei Mate 9 finns bara i en mycket begränsad upplaga och kommer i

Huawei i samarbete med Porsche Design - lanserar telefon i exklusiv upplaga 1

Porsche Design Huawei Mate 9

Sverige uteslutande att säljas på Elgiganten. Telefonen är en blandning av Porsche Designs eleganta utformning och Huaweis innovativa mobilteknik. En telefon för dem som endast nöjer sig med det allra bästa.

Den underliggande filosofin för alla Porsche Design-produkter och även för nya Porsche Design Huawei Mate 9, är att skapa en balans mellan estetik och funktion. Dessa värden härstammar från Porsche Designs grundare, professor Ferdinand Alexander Porsche, som ritade den legendariska Porsche 911 år 1963.

Porsche Design Huawei Mate 9 har mjuka kanter och eleganta former med grafityta som kombineras med en stilren svart färg och har den senaste mobiltekniken. Det är en exklusiv smartphone med banbrytande hastighet, exceptionell batteritid och lyxig design. Med ett gemensamt engagemang för funktionell design har de två aktörerna tagit fram ett hantverk som överträffar alla förväntningar. För 13 999 kronor kan du bli den lyckliga ägaren av Porsche Design Huawei Mate 9, detta om du får tag på en vill säga, då det endast kommer finnas 15 exemplar tillgängliga hos Elgiganten.

Den redan världsledande Leicakameran har utvecklats ytterligare och är nu bättre än någonsin. Med dubbla objektiv, hybridzoom, en 12-megapixel färgkamera och 20-megapixel svartvit sensor levererar Porsche Design Huawei Mate 9 spektakulär fotografering som går väl i linje med en högpresterande livsstil. Addera den banbrytande batteritiden som varar upp till två dagar vid normal användning och du får en telefon i världsklass.

– Huaweis varumärke speglar vårt eget engagemang för premiumprodukter, innovation och funktionell design så vi är mycket glada över samarbetet. Porsche Design avspeglas verkligen i den här produkten och erbjuder konsumenterna en smartphone som är lika elegant att se på som den är bra att använda, säger Jan Becker, COO och talesman för styrelsen Porsche Design Group.

– Vi har identifierat en ny typ av lyx som konsumenten efterfrågar. Den här kundgruppen behöver en smartphone som matchar deras exklusiva livsstil och Porsche Design är synonymt med kvalitet inom innovation, unik design och perfektion. Porsche Design Huawei Mate 9 sätter en ny standard i såväl design som prestanda och levererar en revolutionerande smartphone som kan matcha den mest extrema livsstilen, säger Richard Yu, vd, Huawei Consumer Business Group.

Porsche Design Huawei Mate 9 är nästa steg i Huaweis strategi för nytänkande samarbeten och Porsche Designs förlängning av varumärkets elektroniska kategori. Genom att slå samman Porsche Designs stil med Huaweis tekniska innovation erbjuds konsumenter en av de mest spektakulärt utformade smartphones som finns tillgänglig på marknaden.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>