Huaweis MediaPad M3 Lite 10: Högkvalitativt ljud och starkare prestanda
Hem Produkt Nyheter Huaweis MediaPad M3 Lite 10: Högkvalitativt ljud och starkare prestanda

Huaweis MediaPad M3 Lite 10: Högkvalitativt ljud och starkare prestanda

Publicerat av: Redaktionen

Tidigare i år lanserade Huawei surfplattan MediaPad M3 Lite 10. Plattan har en skärm som är 10,1 tum stor och ger en otrolig detaljrikedom.

Huaweis MediaPad M3 Lite 10: Högkvalitativt ljud och starkare prestanda 2Tack vare surroundhögtalare från ljudexperten Harman Kardon erbjuder MediaPad M3 Lite 10 dessutom högkvalitativt ljud.

Surfplattan MediaPad M3 Lite 10 är skapad för att ge användaren den bästa upplevelsen och kvaliteten inom ljud, bild och prestanda i en modern design. Enheten är utrustad med fyra högtalare skapade av den legendariske ljudexperten Harman Kardon och erbjuder högkvalitativt surroundljud. Den besitter också Huaweis egna ljudteknologi Super Wide Sound 3.0 och Smart Channel Switch. SWS 3.0 justerar automatiskt ljudinställningarna baserat på om användaren lyssnar på musik eller tittar på video vid tillfället. Funktionen Smart Channel Switch anpassar ljudet utifrån om surfplattan befinner sig i porträtt- eller liggande läge.

Huaweis MediaPad M3 Lite har en skärm som är 10,1 tum stor, har Full HD-upplösning och drivs av bildförbättringstekniken ClariVu. Tekniken är väl anpassad för läsning med ljusstyrka på ner till 6 nit.Skärmen har även en bred betraktningsvinkel och skärmformatet 16:10 är optimalt för videor, webbsidor och e-böcker. Bakgrundsbelysning har en förbättrad dynamisk styrning av ljusstyrkan för att undvika plötsliga förändringar och bidrar till ett behagligt ljus. Plattan har också ett speciellt ögonskyddsläge som stänger av det blå ljuset och bidrar till att ögonen blir mindre trötta. Tack vare batteriet som har en kapacitet på 6600 mAh kan användaren titta på HD-filmer i upp till 10 timmar.

Kraftfull prestanda och elegant design
M3 Lite 10 besitter en kraftfull Octa-core Qualcomm Snapdragon MSM8940-processor, vilket bidrar till stark prestanda som passar krävande appar. Surfplattan kommer i två versioner av RAM- och lagringsminne: 3GB + 32GB och 4GB + 64GB. Produkten stödjer LTE cat. 4-nätverkshastighet och WiFi 802.11ac. M3 Lite 10 kommer med Android 7.0 och Huaweis senaste EMUI 5.1. Tack vare den effektiva fingeravtryckssensorn kan användaren låsa upp M3 Lite 10 så snabbt som på 0,4 sekunder. Fingeravtryckssensorn kan också användas för att säkra foton, videor och andra dokument samt filer.

MediaPad M3 Lite 10 har ett unibody-skal av aluminium. Plattan ligger bekvämt i handen och ger ett stabilt grepp. De diamantskurna kanterna ger ett extra elegant intryck.

Rekommenderat butikspris: från 2990 SEK

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>