Human IT fortsätter satsa på tillväxt med nytt dotterbolag
Hem Nyheter Human IT fortsätter satsa på tillväxt med ett nytt dotterbolag

Human IT fortsätter satsa på tillväxt med ett nytt dotterbolag

Publicerat av: Redaktionen

Under våren har Human IT bildat ett nytt dotterbolag med namnet Human IT Partner Network.

Tillsammans med kärnverksamheten för Human IT, ska det nya bolaget stärka det befintliga erbjudandet.

Med starka mål kring tillväxt vill Human IT bibehålla positionen på marknaden och fortsatt att vara en spelare att lita på.

Behovet av specialistkompetens inom digitaliseringsprojekt, infrastruktur samt utveckling fortsätter öka. Med denna satsning kommer Human IT bättre kunna tillgodose dessa kompetenser. I spetsen tillträder Jonatan Sandberg rollen som VD för den nya verksamheten. Jonatan kommer senast från konsultförmedlingsbranschen och har med sig lång erfarenhet kring att arbeta relationsorienterat i en central roll med partnerskap. Jonatan har erfarenhet som rådgivare i en stöttande funktion med stark kännedom om marknadsläget.

Human IT fortsätter satsa på tillväxt med nytt dotterbolag

Jonatan Sandberg tillträder rollen som VD för den nya verksamheten

– En helt klart spännande framtid för Human IT och Human IT Partner Network, att kunna erbjuda våra kunder en skräddarsydd lösning kring behov av kompetens på en glödhet marknad, allt samlat under samma paraply – affären och våra kunder i fokus. Med ett redan väloljat maskineri, starka tillväxtmål och etablissemang på marknaden fanns det inget annat alternativ än att tacka ja till rollen som VD för Human IT Partner Network, säger Jonatan Sandberg.

I juni månad stod det klart att Atea Sverige förvärvar Human IT Syd och Human IT Väst. Det innebär att Human IT Stockholm efter sommaren är fanbärare av varumärket Human IT. Human IT planerar att fortsatt utöka än mer inom support, infrastruktur och digitalisering.

– Jonatan och Human IT Partner Network är ett fantastiskt tillskott till Human IT. Det kommer inte förändra vårt erbjudande, utan stärka vår möjlighet att hjälpa våra kunder med rätt kompetens vid rätt tidpunkt. Att Jonatan dessutom är en klippa att arbeta med gör det hela än roligare. Med de ambisösa tillväxtmål vi har satt för Human IT de närmsta åren kompletterar Jonatan oss med både sitt partnernätverk och personliga drivkraft, säger Aina Mattsson VD Human IT Stockholm.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00