Hem Nyheter Hur kan en stabil och flexibel IoT-plattform hjälpa dig att effektivisera din verksamhet?

Hur kan en stabil och flexibel IoT-plattform hjälpa dig att effektivisera din verksamhet?

Publicerat av: Redaktionen

Äntligen! Ett säkert och stabilt samarbete mellan Cisco som global leverantör av infrastruktur och TH1NGs säkra och snabba, ready-to-use IoT-plattform IoT Open med lokal anknytning.

Hur kan en stabil och flexibel IoT-plattform hjälpa dig att effektivisera din verksamhet? 2

Cisco och TH1NG presenterar sitt samarbete på området!

Ett webinar du inte vill missa!

Du får bland annat koll på:

Vilka är TH1NG och varför är samarbetet med Cisco viktigt? Vad innebär TH1NGs målsättning att bli den kompletta IoT-leverantören med lokala och globala ambitioner?

Webinariet behandlar också de utmaningar som finns idag vid val av en IoT-plattform. Vad är egentligen en IoT-plattform och hur kan de jämföras? Hur kan Ciscos produkter kombineras med IoT Open? Några exempel från olika delar av landet visas.

En av de viktigaste aspekterna i ett IoT-projekt är säkerheten. Hur fungerar Ciscos unika säkerhetslösningar och hur kan de kombineras med IoT Open?

Talare:

  • Klas Westholm, VD på TH1NG
  • Fredrik Björklund, produktchef på TH1NG
  • Robin Lindelius, SE , Cisco

Anmäl dig här

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>