Hem Säkerhet Hydro66 och Cyberty inleder partnerskap

Hydro66 och Cyberty inleder partnerskap

Publicerat av: Redaktionen

Hydro66, det gröna molninfrastrukturföretaget, meddelar att Cyberty, ett Luleåbaserat cybersäkerhetsföretag, blir colocation- och molnpartner och samtidigt kund hos Hydro66:s datacenter i Boden.

Hydro66 och Cyberty inleder partnerskap 2

Fr v: Magnus Nilsson, Albert Atman, Emil Fågelqvist, Sara Grundström.

Sedan covid-19 har FBI rapporterat en ökning med 300 procent av rapporterade cyberbrott. 43 procent av alla angrepp riktas mot små och medelstora företag och dessa företag är helt enkelt inte förberedda, vilket mestadels beror på kompetensbrist och höga kostnader. Enligt Microsoft slår 60 procent av de små och medelstora företagen igen inom sex månader efter ett betydande cyberangrepp.

Christiaan Keet, CTO på Hydro66 säger: ”Vi är mycket glada över att ha en ny tjänsteleverantör för cybersäkerhet i vårt växande ekosystem. Alla Hydro66:s befintliga och framtida kunder kommer att vinna på att kunna utnyttja Cybertys flexibla, beprövade teknik och tjänster.” Till exempel: Incidenthantering, säkerhetsarkitektur, penetrationstestning, sårbarhet och riskbedömning. “Cyberty är ett snabbväxande företag med smarta lösningar som kan hjälpa oss se till att våra kunder alltid är skyddade mot cyberangrepp.”

Albert Altman, tidigare IT-säkerhetsansvarig på Tullverket och nu CTO på Cyberty, säger följande: ”Alla företag behöver vara uppmärksamma på cybersäkerheten och investera i den, mot bakgrund av den ständiga och kraftiga ökningen av cyberbedrägerier och cyberbrott. Om ett företag som Twitter, värderat till 30 miljarder dollar, kan hackas kanske ditt företag också kan hackas?” FRA säger att cyberangrepp kommer att kosta svenska företag 20 miljarder under 2020. “Vi är glada över att samarbeta med Hydro66 och leverera våra tjänster från deras colocationdatacenter i Boden och vi ser fram emot att leverera säkerhetstjänster till deras kunder. Dessutom ger deras nya molntjänst bättre möjligheter avseende pris i förhållande till prestanda för många startup-företag som vårt. Att ha nästa generations molntjänster i samma anläggning som våra egna samlokaliserade servrar är en vinnande kombination för oss.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00